Deurmatdirect
anoniem
Voldoet aan mijn verwachtingen. Van de levering tot de kwaliteit
Karin Put
Kaat2490
Hoe beoordeel je Deurmatdirect?
M. Joosse
We zochten matten zonder rubber onderlaag, om het pvc-laminaat niet te laten verkleuren of beschadigen. 2 verschillende maten gekocht en ze passen goed. Materiaal voelt ook erg zacht aan. Kortom, een fantastische koop.
Maas Jan van der Flier
Kundige medewerkers, goed advies en een snelle levering
Natasja
Ik had verwacht dat het iets sneller geleverd zou worden,maar t wachten was t waard.kwam op de 4de werkdag binnen.de mat was echt precies op maat en staat prachtig..aanrader
Bernard Meuleman
Mooie producten en snelle levering
Ronald van Bueren
Een zeer goede deurmat en perfect op maat
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je review! fijn dat je zo tevreden bent!
Bianca Cavaliere
Mooie mat, keurige en snelle levering
Antwoord van DeurmatdirectDank je wel voor je 5-sterren beoordeling!
Sjoerd van Beers
Fijne service, snelle levering en zeer tevreden.
Antwoord van DeurmatdirectFijn om te horen dat alles goed is verlopen, bedankt voor je review!
Maung Aung
Goede kwaliteit en snelle levering
Antwoord van DeurmatdirectGoed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je review!
Frank Bocque
Snelle levering , correcte maat gesneden mat!
Antwoord van DeurmatdirectFijn om te lezen dat alles goed is gegaan, bedankt voor je 5-sterren review!
Edwin Verschooten
Perfect op maat en snel geleverd ! Knap werk !
Antwoord van DeurmatdirectFijn dat je dit deelt, dank je wel!
Mark Kierkels
Keurig op maat gemaakt en alles volgens verwachting! Dikke aanrader
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je review, fijn dat je zo enthousiast bent!
Vincent Withagen
Goed assortiment, eenvoudig bestellen en snel geleverd!
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Barbara Verdonckt
Ik ben alvast fan!!
Na de gewenste dikte gevonden te hebben kon ik de maten vlotjes ingeven.
Ik kon nooit dromen dat dit zo eenvoudig was!
Ik heb 2 'ingebouwde' deurmatten met totaal verschillende afmetingen.
De prijs is niet 'scherp' maar aanvaardbaar.
De levering was best snel, op 4 werkdagen in België.
Ik hoop dat de kwaliteit goed is en dat ik niet al te snel nieuwe moet bestellen maar ik geef alvast jullie gegevens door aan al mijn vrienden, kennissen en familie!!Antwoord van DeurmatdirectWat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat het samenstellen zo makkelijk ging, zeker met twee verschillende maten. Mooi dat ook de levering naar België vlot verliep. We vertrouwen erop dat je lang plezier hebt van de matten — en extra dank voor het doorgeven aan vrienden en familie, dat waarderen we enorm.
Anthony Van den Berg
Snel geleverd en netjes in de maat zoals gevraagd. Prima kwaliteit!!
Antwoord van DeurmatdirectTop om te horen! Fijn dat alles snel geleverd is en precies past zoals bedoeld. Veel plezier met de mat en bedankt voor de 5 sterren
J. P. Wassenaar
Prima mat voldoet waar wij hem voor besteld hebben. netjes op maat gesneden.
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je beoordeling!
Quentin Devroe
zo als het hoort
Antwoord van DeurmatdirectFijn dat je tevreden bent! bedankt voor je 5 sterren beoordeling!
Danielle Broeders
Goede kwaliteit, snel bezorgd.
De mat over de hele lengte van de bijkeuken is van zware kwaliteit en lijkt goed vuil en vocht op te nemen. Hij was makkelijk bij te snijden met een goed mes. Ik ben er heel blij mee.Antwoord van DeurmatdirectDank je wel voor de uitgebreide review! Super om te horen dat de mat goed bevalt en makkelijk op maat te maken was. Veel plezier ermee!
Bart van den Berg
Mooie mat, goede kwaliteit.
Antwoord van DeurmatdirectDank je wel voor de positieve feedback. Veel plezier met de mat!