Deurmatdirect
Tine Derveaux
Onze bestelling is nog steeds niet geleverd.
Leonie Fortunati-verweij
Snelle levering, precies op maat, mooie kwaliteit
Hoe beoordeel je Deurmatdirect?
Hw vKoppenhagen
prima mat!
S-A van Looy
Super mat,en snel verstuurd
Hennie Morren
Snelle levering ,maatwerk is maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig perfecte deurmat , een aanrader voor iedereen die een maatwerk deurmat zoekt
Anneke van der Meijden
Mooie
Priscilla De jong
Was snel binnen en super fijne deurmat super blij ermee
Michael
Snelle verzeding goed verpakt
en belangrijker product voldoet aan verwachtingAntwoord van DeurmatdirectBedankt voor uw mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt is aangekomen en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw aankoop!
Tonny
Snel in huis kwalitatief geweldig
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie review! Fijn dat je bestelling snel in huis was en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor! Veel plezier met je deurmat!
Yvonne
Mooie en bijzondere deurmat
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie review! Leuk om te horen dat je de deurmat bijzonder vindt. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Liane Grothues
Helaas was de mat niet helemaal goed op maat. 0,5 cm te kort
Antwoord van DeurmatdirectGoedemorgen mevrouw Grothues,
Bedankt voor uw review, zou u ons foto kunnen mailen zodat wij dit kunnen oppakken? -
Erik Joon
Hele fijne snelle levering , de Typhoonmat is exact op maat gemaakt, tot op de millimeter
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles zo nauwkeurig is afgewerkt en dat je tevreden bent met het resultaat. Daar besteden we veel aandacht aan. Veel plezier met je deurmat!
Klaasje
Snelle levering, op maat gemaakt!
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie review! Fijn dat je bestelling snel geleverd is en dat de maatwerk deurmat goed bevalt. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Mark
Makkelijk bestellen en prima kwaliteit mat keurig op maat. Bijsnijden van de rare hoekjes was wel even werk, maar met breekmesje goed te doen. De mat ligt keurig.
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat het bestellen soepel ging en dat de mat mooi aansluit. Goed om te horen dat het aanpassen van de hoekjes ook gelukt is. We hopen dat je er lang plezier van hebt!
Milou meijer
Mooie
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor de 5 sterren! Fijn dat alles naar wens is.
berdy sweens
Vlotte levering van goede mat met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Blij mee, bestel gerust!
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit. Veel plezier ermee!
Tejo Hijlkema
De bestelde mat werd voor de deur gelegd terwijl we thuis waren. Daar kunnen jullie niets aan doen maar toch. In de mat zat een scheur. Ik heb de mat zo neergelegd dat dit niet opvalt maar is toch slordig.
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je feedback. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je ons een mail stuurt met een foto, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.
GHJM van Beurden
prima service
Antwoord van DeurmatdirectBedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Gerrit Schaap
Supersnel een mooie mat voor de deur. De vorige ging 22 jaar mee. Super.
Antwoord van DeurmatdirectMooi dat je zo tevreden bent en dat de mat zo goed bevalt. Bedankt voor je mooie beoordeling.
Freddy van Doorne
Past perfect
Antwoord van DeurmatdirectFijn om te horen dat alles goed aansluit. Bedankt voor je mooie beoordeling.