Dierenwinkelharstduiven

Dierenwinkelharstduiven

Dierbenodigdheden o.a. hond, kat, vogels, duiven, vissen enz.
8,0
6 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 6 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • AntonB
  Review voor Dierenwinkelharstduiven

  Top service! Vriendelijk contact! Al jaren bestel ik Josera Knuspies hier. Een dikke 10.

 • Sell Out
  Review voor Dierenwinkelharstduiven

  Vreselijke UPS punt! Pakket werd boven een verwarming bewaard! Doos was erg heet, bij thuiskomst was de inhoud zelfs nog warm! Bij vertrek van de winkel al aangegeven dat dit niet netjes was, antwoordt de eigenaar: 'het is ook niet netjes als ik het koud krijg!' Wat een instelling zeg.. het interesserde haar niets dat er elektronica in de pakket zat (en dus door warmte kapot kan gaan!). Totaal niet professioneel daar!

  Antwoord van Dierenwinkelharstduiven

  Vreselijke USP punt?
  Ik ben de eigenaar Dhr van der Harst, De stelling staat bij een verwarming en deze staat normaal heel laag, weet niet wat er gebeurd is. Weet ook niet wat tussen beiden gezegd is. Vindt dit dan ook heel vervelend.
  Maar ik kan alleen reageren op het wordt Vreselijke USP punt, wij staan wel klaar voor de klanten om hun pakket in ontvangst te nemen, als zij misschien niet thuis zijn. En later bij ons het op kunnen halen, dat noem ik service. En het gaat niet om een pakje maar honderden pakjes die wij verwerken voor UPS en de klanten. ( voor dat er geroepen wordt krijg je voor betaald ) Tja een vergoeding van 0,28 a 0,30 en daar geven wij ruimte voor weg en tijd om de klant te helpen om hun pakje op te halen bij ons.
  En dit heeft alleen te maken met die vervelende UPS pakjes en niets met mijn Dierenwinkel te maken, wij geven als winkel service.
  Hoop dat uw pakje in orde is.
  Ik wens u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar 2019

 • Hoe beoordeel je Dierenwinkelharstduiven?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Ria van der Lans
  Review voor Dierenwinkelharstduiven

  Snelle en correcte levering