Dijk webshops
We zien u graag bij Dijk!
Leon
Zeer overzichtelijke site, ongekende ruime keus, snelle verzending met goede traceerbaarheid.
Jan
Top spul geverd gekregen.
Hoe beoordeel je Dijk webshops?
GJ
Al paar jaar onregelmatig (ook internet-)klant. Ik woon op kwartiertje rijden. Je krijgt wat je verwacht of beter bij advies als je de bedoeling vertelt. Aardige & behulpzame mensen.
Daan
Gewoon een top swrvice
Bert
Geen bericht van levering gehad, daardoor dag later opnieuw aangeboden.
Verder 👍👍👍 -
Willem
Goed gereedschap, vriendelijke mensen en snelle service
Co
Super levering. Met gravure. Heel leuk gedaan. Goede communicatie.
Joseph
Het proces van bestelling tot en met de levering verliep perfect. Ook de informatie over verloop en levering verliep foutloos.
J. Riera
Alles correct, uitstekende service.
Johan
mooi product, super snelle service
Antonie Veraa
De levering ging met de vervoerder niet goed, maar meteen nieuwe nagezonden en volgende dag in huis. Ook goed bereikbaar telefonisch en correct behandeld, TOP!!
perfect
zowel de producten ( hakkers) zijn van uitmondende kwaliteit, maar ook de verpakking en de levertijd waren perfect volgens afspraak
Aldo Sangster
Prachtig product (Spats) besteld. Aanrader !!
Jaap
Zeer goede en adequate service nav een deel van een bestelling die niet goed aangekomen was. Ze hebben direct gereageerd met herziene zending.
Andere bestellingen zijn zeer snel en in zeer goede orde geleverd.
Overigens gewoon erg goed tuingereedschap is onze ervaring, spijt dat we dit niet jaren eerder wisten. -
José
Goed product voor een nette prijs. Verzendkosten hoog. Ik had een klein handgereedschap besteld en wilde er nog een andere bij kiezen (dat makkelijk in hetzelfde doosje had gepast), maar dan moest ik 2x 5,99 verzendkosten betalen in één bestelling. Heel vreemd en dus niet gedaan.
Antwoord van Dijk webshopsBeste José,
Dat klopt inderdaad niet. Ik heb even gekeken maar de verzendkosten lijken goed te staan.
U hoeft zeker geen 2x verzendkosten voor 1 bestelling te betalen...
Mocht zoiets in de toekomt voorkomen, neem dan even contact op. Dan helpen we u verder! -
Saskia
mooie producten voor een goede prijs en supersnelle levering.
Cat
Super service en heel mooi product! Snelle levering en hele attente hulp
Wim
Het is allemaal prima gegaan
Peter
Heldere website snelle levering goed verpakt.
Margreet
Prima service, mailtje dat het pakket werd verzonden en snelle levering