Ding-Do.com

Ding-Do.com

Ding-Do B.V., gevestigd in Schiedam, met passie voor de verkoop van aantrekkelijk geprijsde artikelen. Dankzij betrouwbare handelsrelaties en de logistieke efficiëntie in onze verkoopkanalen profiteert de klant van zeer aantrekkelijke inkoopprijzen.

Ons motto, hoge kwaliteit, lage prijs!

6,9

• Damian B
    Review voor Ding-Do.com

Ik heb onlangs een 8 kg droger aangeschaft en ben er zeer tevreden mee. De bezorging verliep perfect op tijd.

De droger zelf werkt uitstekend. Hij is stil, droogt de was goed en de programma’s zijn duidelijk en makkelijk te gebruiken. Ook de capaciteit van 8 kg is ideaal voor een gemiddeld huishouden; er past precies genoeg was in zonder te hoeven proppen.

Kortom: een topaankoop met prima service. Zeker een aanrader!

• C. de Groot
    Review voor Ding-Do.com

Alvast een staande convector verwarming aangeschaft gezien het steeds kouder wordt. Werking spreekt voor zich en prestaties zijn meer dan prima, kan met gemak een aardig grote kamer voorzien van warmte. Helemaal niks op de levering aan te merken snel en goed verpakt ontvangen, een top aankoop!

• Hoe beoordeel je Ding-Do.com?

• Shannon Filius
    Geverifieerde klant van Ding-Do.com

Had wel graag een berichtje van de bezorgdatum gehad. Nu was er niemand thuis. En stond het even in de regen.

• Vincent van Loon
    Review voor Ding-Do.com

Wasmachine besteld. Werkt boven verwachtingen goed! Had even hulp nodig voor het aansluiten. Maar werd daarbij keurig geholpen. Aanrader!

• Bart van Buren
    Review voor Ding-Do.com

We hebben bij Ding-Do een nieuwe televisie gekocht en we zijn er superblij mee! De levering ging snel en de tv was goed verpakt. Het aansluiten was makkelijk en alles werkte meteen. Het beeld is heel scherp en het geluid is beter dan we hadden verwacht. Ook was de prijs heel netjes voor de kwaliteit die je krijgt. De klantenservice reageerde vriendelijk toen we een vraag hadden.

• Mandy De canne
    Geverifieerde klant van Ding-Do.com

Geluid van tv doet het niet ik heb er niks aan . Schandalijk

• Bos
    Review voor Ding-Do.com

We hadden tv besteld, is zo genaamd afgeleverd met foto erbij.Staat bij tv is afgeleverd bij de voor deur. Dit komt niet overeen met onze voor deur.Heel de buurt afgegaan maar de tv niet op kunnen sporen.We hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen,dat lukt niet ,ook een mail gestuurd ,wordt ook niet op gereageerd.We hadden de tv besteld voor de caravan waar we nu mee weg willen.dus helaas.

• A Voskuilen

Heb een stofzuiger besteld

• Karolina S
    Review voor Ding-Do.com

Geweldige winkel, levering en assortiment. Ik was tevreden.

• Karin van der Beek

Inkt was niet passend 🤬 voor canon 540 inkt te groot 🤬