DirectLicentie.nl
p Cobelens
Makkelijke installatie!
John Poel
Mooie prijs voor deze licentie en snel geleverd.
Hoe beoordeel je DirectLicentie.nl?
frits kool
Alles werkt perfect dus heel tevreden
Nicole
Heel duidelijke instructies en alles werkt perfect !
Lennart Wijn
Goed en goedkoop
Robert
Snelle levering, alles werkt.
Joep Severins
Alles okay
Ronald
Online activeren?
Met online activeren gekocht, maar dat werkte niet. Wel melding van Microsoft dat het gelukt was, maar Office was niet geactiveerd. Uiteindelijk lukte het wel via telefonisch activeren. Dat kan ook eenvoudig kan via de website via copy->paste vd codes... Dus koop gewoon de goedkopere licentie voor "telefonisch" activeren 😊 -
J Boerdijk
Online gelijk code binnen en na downloaden gelijk te gebruiken
Anna U. Schäfer
Bedankt voor de top service!
Inclusion4all
Download link was gelijk im mijn mailbox. Installatie ging vlekkeloos. Ik had één vraag - over de Teams installatie - en die was binnen 24 uur beantwoord.
Rearca
deze keer niet aan de telefoon gehad.
Marcel Reijnen
De licentie werkte niet, maar de service was uitstekend en ik heb een nieuwe code gekregen die wel werkte.
Emil van der Linden
Perfect!
Sander
Direct de activatie code binnen. Je moet wel de installatie handleiding volgen want het is een volume licentie. Via de microsoft site gaat het niet lukken. Maar werkt perfect.
Cor
directe levering prima service
doon
Licentie was al geactiveerd, dus weggegooid geld.
Antwoord van DirectLicentie.nlBeste Doon,
Dank je voor je review. Wil je ons even mailen via info@directlicentie.nl, met je bestelnummer? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.
Groeten,
Thomas | Directlicentie.nl -
Roy Vaes
Bestellen ging makkelijk, maar heb nooit mijn code gekregen op de mail. Was maar goed dat ik een screenshot gemaakt had. Zoeken naar de installatie link was ook niet echt makkelijk. Had verwacht dat ik de code met de link toegestuurd zou krijgen.
Wel tevreden na installatie. -
JH
De aankoop verliep vlot en duidelijk
R Schouten
Snelle levering en antwoord op mijn vraag online