Beoordeeld met een 9,0 door 1.054 klanten

Discountgames
Discountgames is een nieuw opkomende webshop voor en door gamers. Wij streven naar het aanbieden van videogames voor de meest scherpst mogelijke prijs binnen de Nederlandse game-markt. Door ons grootschalige aantal leveranciers lukt het ons om ook de meest recente games voor de laagste prijs aan te bieden!
Ook vinden wij dat service voorop moet staan, “Klant is altijd koning”. Wij proberen u dan ook altijd zo goed en snel mogelijk te helpen. Vragen zijn altijd welkom, samen met u vinden wij de juiste oplossing.
De zekerheden van https://www.discountgames.nl
9,0
Identiteit
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
- Website
- 77410769
- btw
- NL861000110B01
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.