Diversestickers
Diversestickers.nl biedt alleen stickers uit eigen productie, zodat we topkwaliteit garanderen. Ze worden gedrukt op high-tack folie met hoge plakkracht, waardoor ze op bijna elk oppervlak blijven zitten. Dankzij de juiste materialen blijven onze stickers jarenlang mooi.
7,7

• Mp Zuur
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Goeie stickers plakken goed, snelle verzending

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de stickers goed bevallen en dat de verzending snel was. Graag tot een volgende keer!

• Johnny Matthijsse
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Ondanks wat leverproblemen, heeft Diversestickers dit heel netjes en snel opgelost! Zeer tevreden over de service.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk netjes en snel is opgelost en dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!

• Hoe beoordeel je Diversestickers?

• J van den Berg
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Ze zien er keurig uit en van goed materiaal. Hoop dat ze met zonlicht niet verkleuren maar dat kan ik nog niet beoordelen.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze producten.
    Graag tot een volgende keer!

• Menno
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Goede services en netjes verpakt

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en verpakking.
    Graag tot een volgende keer!

• Peter Bakker
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Bestelling duurde wel een aantal dagen en verder vind ik voor 6 stickertjes in een gewone envelop € 4,50 verzendkosten behoorlijk aan de prijs.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de verzendkosten hoog kunnen lijken. Helaas zijn dit daadwerkelijk de kosten die wij maken voor het verzenden van de bestelling. We proberen deze zo laag mogelijk te houden.

• Marc Segers

Mijn bestelling is na 10 dagen nog steeds niet aangekomen

Antwoord van Diversestickers

Onze excuses voor de vertraagde levering. We hebben u inmiddels al per e-mail laten weten dat het pakket onverwacht door de post is geretourneerd en op 23-09-2025 opnieuw is verzonden. We hopen dat het nu snel wordt bezorgd.

Neem gerust contact op bij vragen.

• Harrie Westra
    Geverifieerde klant van Diversestickers

De stickers op 2 sept besteld en betaald maar, tot heden ( 9 sept) nog niets ontvangen.

Antwoord van Diversestickers

Het spijt ons dat je bestelling nog niet is aangekomen. Zoals we in onze e-mail hebben uitgelegd, geldt verzending per envelop volledig op eigen risico en zonder levertijdbelofte. Zodra je de stickers ontvangt, kun je ze retour sturen en storten wij het bedrag terug.

• Gerrit Sloesarwij
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Mooie duidelijke sticker op goed formaat

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

• SvS
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Formaat op verzoek aangepast en verschil in prijs gecrediteerd. Zeer snel geleverd.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat we het formaat naar wens hebben kunnen aanpassen en dat de levering zo snel is gegaan.

• Christophe Deltour
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Ik moest reeds een review schrijven, ik had mijn bestelling nog niet ontvangen.

Na communicatie met hen, hebben ze dit rechtgezet en is alles in orde gebracht. Dus service na verkoop is dik oké.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor je feedback en je begrip. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent over onze service na verkoop!

• Aréke Schipper
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Helaas de stickers nooit ontvangen. Heel jammer.

Antwoord van Diversestickers

Goedemorgen Aréke, wat jammer om te lezen dat je de stickers niet hebt ontvangen. Volgens de track & trace zijn ze op 24 juni bij je bezorgd in de brievenbus.

• Wim Overduin
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Ik ontving mijn brievenbus pakket, na een kleine week. Maar de stickers zien er goed uit...

• anoniem

snel geleverd

• Jan Verbaal
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Opsturen van de sticker was 8x duurder dan de sticker zelf omdat het met de pakketpost moest. Dit vind ik erg overdreven. Nu kostte me alles meer dan 10 euro.

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de verzendkosten hoog kunnen lijken. Destijds hebben we ervoor gekozen om de stickers met pakketpost en track & trace te versturen, zodat we altijd kunnen nagaan waar een zending blijft en zo zekerheid kunnen bieden over de levering.

• Jan
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Wat je ziet dat krijg je. Verzending goed verzorgd en snel.

• Monique

Prima web winkel

• Rinus Reimert

keurig volgens afspraak geleverd

• A Harmens
    Geverifieerde klant van Diversestickers

Snelle levering, nette stickers, verzendkosten wel wat hoog voor een envelop

Antwoord van Diversestickers

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de stickers en levering. We begrijpen je opmerking over de verzendkosten; we verzenden met track & trace zodat we altijd kunnen nagaan waar een bestelling blijft.