Dizyn
Dizyn Vloeren heeft veel ervaring in het stofferen van bestaande en nieuwbouwwoningen. Van een gietvloer tot PVC, van hout tot tapijt. Echt (bijna) alles is mogelijk.

We (ont)zorgen voor de vloer en de totale afwerking. Van het storten van een cementdekvloer tot en met afritten van de plint, alles is bij ons in goede handen. Met ons uitgekiende programma, zorgen we voor een kostenbesparing tijdens de installatie en voor een opbrengstverhoging voor de komende 25 jaar. Wij maken een offerte op maat, waarin achteraf geen stoelpoten meer worden opgenomen. Afspraak is afspraak bij Dizyn. Wij leveren juist die extra service die onze klanten zo waarderen. “The extra mile” noemen de Amerikanen dat graag. Dat is wat Dizyn anders maakt!
De zekerheden van https://dizyn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.