Dog&Stuff
Dog&Stuff is ontstaan vanuit hobby en passie voor honden.

Hobby matig hebben wij een boxerkennel, ook het fokken van gezonde boxer pups behoort daarbij en zijn we regelmatig te vinden op shows/tentoonstellingen. Als geen ander weten we wat het inhoud om een viervoeter als gezinslid te hebben, en dat deze vrolijke snuit ook wat spulletjes nodig heeft. Daarom bied Dog&Stuff alle benodigdheden voor de echte gezinslid, maar ook voor fokkerij, trainen en top sport, want wat is er nou leuker om met je hond actief bezig te zijn!Dog&Stuff
De zekerheden van https://www.dogandstuff.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.