Dogline
Bij Dogline vind je hondenvoeding van hoge kwaliteit, met een hoog vleesgehalte en passend bij elk budget. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw hond.
8,2
Filter 57 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 27 met beschrijving

• Ad van Wingerden

Snelle

• Hetty
    Geverifieerde klant van Dogline

Geweldige service , goede producten.

• Hoe beoordeel je Dogline?

• R van der Wal

Altijd snel thuis.

• Rob

• Gudrun Kaspereit
    Geverifieerde klant van Dogline

Altijd perfect in orde: duidelijk overzicht producten en super snelle levering.
    Zeer tevreden over de voeding en de snacks: zeer goede kwaliteit !

• lizette knol
    Geverifieerde klant van Dogline

Snel service en erg klantvriendelijk!

• Ron Vrancken
    Geverifieerde klant van Dogline

Bestelling is eenvoudig te plaatsen en wordt altijd zeer snel geleverd. Contact voelt altijd bijna als persoonlijk. Een bedrijf met een groot hondenhart!

• Francine van Limborgh
    Geverifieerde klant van Dogline

Altijd met een werkdag in huis!

• Patricia
    Geverifieerde klant van Dogline

Overzichtelijke website met ruim assortiment. Gezonde voeding voor onze hond. Wel prijzig.

• Goede service
    Review voor Dogline

Zeer snelle levering! Wij zijn ook blij met een de kleinere hoeveelheid hondenvoer. Ook zeer tevreden met de zalmolie, heel goed voor huid, gewrichten etc. Onze hond ziet er nog heel goed uit met z’n 13,5 jaar!

• Ingeborg Ooyman

Snelle levering.

• Cecilia van Dooren
    Geverifieerde klant van Dogline

Ze hebben een hele goeie service, waar ik heel blij mee ben. Laatste keer moesten we wat langer wachten omdat de voorraad sneller op was, maar kregen meteen een mailtje toen het binnen was. Meteen 6 zakken besteld. Uiteindelijk kwamen er 7 en heb dit meteen gemeld. Was een foutje van hun, maar we mochten het wel houden. Super toch!!

• Thera
    Geverifieerde klant van Dogline

Levering is zoals altijd snel in goed verzorgde verpakking. Bij contact over tijdelijke afwezigheid van 15 kg hondenvoer , zeer plezierige communicatie gehad.

• Reinier Overtoom
    Geverifieerde klant van Dogline

Het voer is in mijn omgeving lastig te krijgen. Behalve als ik hier bestel want dan is het meestal binnen twee dagen in huis. Daarnaast is het voer nog netjes geprijsd.

• Rieneke
    Geverifieerde klant van Dogline

Altijd een snelle en complete levering. Op de website staat ook duidelijk vermeld als iets niet leverbaar is.

• Bert Ramakers
    Geverifieerde klant van Dogline

Goede kwaliteit en snelle bezorging

• W. Groen
    Geverifieerde klant van Dogline

Goede producten, snel geleverd!

• Els Oosterom

snel geleverd

• Jhjm Van limbeek

Nette prijs snelle levering

• Peter Rutten
    Geverifieerde klant van Dogline

Ik maak al jaren gebruik van de bestelservice van Dogline