Dogs & Co
Welkom bij Dogs&Co – De leukste webshop voor unieke hondenbenodigdheden!

Bij Dogs&Co begrijpen we dat jouw hond niet zomaar een huisdier is, maar een echt lid van de familie. Daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld met de meest unieke en praktische hondenbenodigdheden.
9,9

• A. van Beek
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Handig apparaatje en snelle levering.

• Floortje Rollema
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Snelle levering, mooi verpakt, goede producten en een leuke goodie voor onze honden! Echt een aanrader!

• Hoe beoordeel je Dogs & Co?

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Snelle levering mijn bestelling was zo thuis en in perfecte staat

• D.L Hazenbrink
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Goede service. De interactieve bal voor honden snel geleverd!! Zo snel had achteraf niet gehoeven, onze honden vinden het maar een raar ding en vooral eng..👻👻😅😅.
    Desondanks er nu niet mee gespeeld wordt, was el de service goed en zouden wij zeker hier nog een keer bestellen.

• Caly De Waele

Leuk product gekocht! Goede service

• Helmi
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Schnelle Lieferung, sogar nach Deutschland. Tolles Hundebett, ist seinen Preis wert!

• Marion Gijsberts

Super service!

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Draagzak voor hond snel verzonden. Kreeg alleen een andere kleur dan dat ik besteld had, maar dit zo gelaten. Hond moet er nog even aan wennen, maar draagzak is van goede kwaliteit, alleen kan hij niet versteld worden, bij nader inzien had ik dit handiger gevonden.

• Yvonne Fehr
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Goede kwaliteit en snelle levering

• Angelique D. Anker
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Snelle maar bovenal kwalitatief hoogwaardig! Prachtige producten, nestjes verpakt, leuke attentie toegevoegd. Ook tweede hondje reist nu als een prinsje met mij mee!

• Annelies
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Mooie prijs, precies de goede maat voor mijn hond! Heel erg makkelijk aan te doen!

• Silvia
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Mooie website. Snel gevonden wat ik nodig had en ik kreeg het artikel supersnel geleverd.

• Janneke
    Review voor Dogs & Co

Geweldige klantenservice & kwaliteitsvolle producten!

• Arno Van Oort
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Geweldige service en snelle levering

• Claudia
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Super service. Onze hond is ook helemaal blij met zijn mand.

• Hanneke Doekes
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Wederom een automand gekocht bij Dogs &Co. Zijn er super tevreden over net als onze hond! Zijn nu voor de grote gegaan. Onze medium Labradoodle was te groot geworden voor de gewoonte maat. Hij ligt weer prinsheerlijk in z’n mand op de achterbank als hij niet naar buiten kijkt.
    Kinderen wil je graag goed en veilig vervoeren maar voor een hond is dat volgens ons net zo belangrijk.
    En de service is nog steeds super bij Dogs & Co. Bij vragen super snel reactie. En die doodle hanger…. Die is echt super leuk!

• Linda
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Product zoals beschreven. Erg blij mee en snelle levering. Ik zal hier vaker kopen😄

• Manon Janssen
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Goede service, goede kwaliteit. Hebben wederom een mand/reistas gekocht voor in de auto. Hond ligt er relaxt in en wat zo fijn is dat de zijkanten blijven na aantal jaren nog steeds stevig. Tevens pakket snel mogen ontvangen.

• Sofie Marivoet

Goede service, snel antwoord

• Johnny
    Geverifieerde klant van Dogs & Co

Het bestelde item is snel en keurig afgeleverd. Na een vraag over de bestelling kreeg ik zeer snel een vriendelijk, begripvol en professioneel antwoord.