Dokieshop
Bij Dokieshop bestel je voordelig alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Van voer tot verzorgingsproducten, voor zowel je hond, kat, vis, cavia als schildpad: met ons aanbod van ruim 12000 producten ben je bij ons altijd aan het goede adres. Geniet van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten en topmerken.

Bij Dokieshop werken we online, dat scheelt in de kosten, en dat kan je merken aan onze scherpe prijzen. Doe er je voordeel mee. Voor onze klanten streven we als webwinkel naar optimaal winkelgemak. Bestel op werkdagen voor 16:30 uur, en ontvang je zending de volgende dag al thuis.

Kan je iets niet vinden, of heb je een vraag over een product? Onze klantenservice staat je graag te woord.
Huisdierbenodigdheden, Online Dierenwinkel
De zekerheden van https://www.dokieshop.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.