Dolcesesso.nl

Dolcesesso.nl

Online retailer in erotische producten en spannende uitgaanskleding. We staan voor kwaliteit, diversiteit en klant gericht.

Alleen als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Wij garanderen, klantenservice!
Erotiek winkel Fetish winkel Seksshop
De zekerheden van https://www.dolcesesso.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We vinden het belangrijk dat iedereen zorgeloos kan genieten van erotische producten, Daarom garanderen wij klantenservice. Alleen als jij tevreden bent met je product(en) dan zijn wij dat ook. Daarbij proberen wij artikelen aan te bieden die zowel kwalitatief goed zijn, maar dat de prijs ook nog eens heel laag is.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.