Drogist Solo
Drogist Solo is duidelijk over de prijzen, verzendkosten, retourneren, klantenservice en andere voorwaarden.
Wij staan u altijd te woord zonder lange wachttijden. Bij Drogist Solo wordt u altijd vriendelijk te woord gestaan door deskundig personeel.
U krijgt ook geen vervelende pop-ups of irritante reclames tijdens het winkelen. Alles is overzichtelijk en als u het toch niet kunt vinden gebruik dan de zoekbalk of vraag het aan ons.
Wij hebben (bijna) altijd alles op voorraad, dus u hoeft nooit meer mis te tasten op lege schappen. Bent u die lange wachtrijen ook zat, nou bij ons zijn er geen wachtrijen en u bent altijd als eerste aan de beurt!
WAAROM DROGIST SOLO?
- GRATIS VERZENDING VANAF €75
- SPAREN VOOR KORTING
- VEILIG SHOPPEN (SSL)
- DISCRETE LEVERING
- LEKKER SHOPPPEN
- VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE
Jos Vreeker
Goede prijs en snel geleverd. Zo hoort het.
Jan
Erg goedkoop en snelle levering
Hoe beoordeel je Drogist Solo?
Maya
Goede service, pakket was er binnen een dag. De communicatie kan alleen wel wat beter. Betrouwbaar.
Danuta Zgierska
Snelle en efficiente levering
Willy Leget-de Korte
A
Snel in huis.
Sjoerd
Netjes verpakt, veel bezorgopties en spotgoedkoop, kudos!!!
charissa juhrend
Snelle levering, aankoop goed verpakt
Kyra Spapens
Het wasmiddel zat omgekeerd in de doos dus “this side up” werd door PostNL goed aangehouden, alleen zaten de flessen op z’n kop in de doos. 1 fles was gaan lekken maar heb het schoongemaakt en het viel gelukkig mee.
Gr Bogaert
Deze winkel doet wat het beloofd 👍🏻
Mien
Goedkop
Maarten de Klerk
Snelle service en geleverd
Sontje Go
Snelle service. Producten gekomen zoals beschreven.
Jan Broer
Zeer goed en redelijk snel.
edwin morrenhof
Verkeerde product geleverd
Gebeld , maar geen actie
Ik wil graag mijn juiste bestelling -
M L
Goede levering. Flacons waren nog extra dichtgeplakt om evt lekken te voorkomen.
Adrianus van Mourik
Snel geleverd en het juiste product!
Marja
Prima vlotte levering.
Bryan Baarh
Goede service!!
Esther
Snelle levering . 1 te kort geleverd, spontaan geld terug gestort ivm niet meer leverbaar. Bravo!