Drogist Solo
Drogist Solo is duidelijk over de prijzen, verzendkosten, retourneren, klantenservice en andere voorwaarden.
Wij staan u altijd te woord zonder lange wachttijden. Bij Drogist Solo wordt u altijd vriendelijk te woord gestaan door deskundig personeel.
U krijgt ook geen vervelende pop-ups of irritante reclames tijdens het winkelen. Alles is overzichtelijk en als u het toch niet kunt vinden gebruik dan de zoekbalk of vraag het aan ons.
Wij hebben (bijna) altijd alles op voorraad, dus u hoeft nooit meer mis te tasten op lege schappen. Bent u die lange wachtrijen ook zat, nou bij ons zijn er geen wachtrijen en u bent altijd als eerste aan de beurt!
WAAROM DROGIST SOLO?
- VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE
Han
Vragen werden vrijwel direct beantwoord. 10 punten
H
Snel geleverd, artikelen zoals verwacht. Leuke lingerie!
Hoe beoordeel je Drogist Solo?
J.J van Dam
Snelle levering. Sommige wel voordeel maar niet met alles. Zeer tevreden
Clemens Musters
Netjes afgeleverd
Rixt van Schepen
Niet duur en snelle verzending
Hennie
Bestelling vlot geleverd. Betaald voor een normaal pakket maar werd via brievenbus pakket geleverd. Na email contant werd het teveel betaalde bedrag direct verrekend. Prima service.
Aad Zomer
Zeer goed verpakt en snel levering en goed produkt.
Cees Lieshout
Goed, netjes en snel geleverd!
Saskia Knufman Mica
Nou inderdaad een snelle levering super gewoon
Charlotte van Hees
Goede service,maar verpakking was wel wat overdreven. De bestelling had bij elkasr in een grote envelop gekund i.p.v een veel te grote doos
J Davidse
Nette en zeer snelle levering zodat ik weer lekker kan smeren
C De Gouw
Keurig aan de bestelling gehouden
Wendy groeneweg
Goede snelle service
Gabriela Heeren
Sehr schneller Service bin sehr zufrieden
c a j stulemeijer
Efficiënt en discreet
Jurgen Zomers
Ed Borburgh
Werd netjes vermeld dat het niet meer op voorraad was. En toch nog in de zelfde week geleverd
J.M.W. Bom
Goede prijs,snel geleverd
Lisa Ringoir
Snelle service! En biedt producten die nergens anders meer te vinden zijn.
Evelyn van Bijnen
Snelle levering.