Drogisterijplus
Maria Gabriela Arias Lopez
Super!
Hans de Bruin
Snelle service en correcte levering
Hoe beoordeel je Drogisterijplus?
J.G. Steenbeek
Ze sturen een ander merk batterijen dan besteld. Zal ook wel goed zijn maar komt niet in hun assortiment voor. Ook geen bericht gekregen van deze wijziging.
Minne Heringa
In redelijke tijd geleverd, product naar verwachting.
Ajmf
Prijs en levering zijn zeer correct.
Nahom Tesfayohannes
Mooi prijzen en super snel bezorgd
John
Supersnelle levering.
Antwoord van DrogisterijplusBeste John,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede prijs. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! -
Petra Veerman
Er waren te weinig batterijen geleverd. 2x mail gestuurd maar geen reactie. Uiteindelijk kon ik kiezen voor nalevering of compensatie. Gekozen voor nalevering.
Eerste levering was snel. Tweede levering kwam ook snel.
Eerdere bestelling verliep zonder problemen. Deze bestelling ging niet helemaal goed maar is uiteindelijk netjes en snel opgelost 👍
Antwoord van DrogisterijplusBeste Petra,
Bedankt voor uw beoordeling. Ik zal u via e-mail verder helpen. Bedankt! -
Hermen Pol
Antwoord van DrogisterijplusBeste Pol,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen -
Jos Vriesema
snel geleverd, goede informatie
Antwoord van DrogisterijplusBedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede informatie. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen
E Guti
Producten waren niet gelijk aan de beschrijving. Daarnaast zwaar gehavend binnen gekregen
Inge Artois
Tot op heden ben ik nog steeds aan het wachten op mijn pakketje. Niets ontvangen door PostNL. Kunnen jullie a.u.b. eens nakijken wat er mis gaat? Ik zou graag mijn pakketje ontvangen Veel dank
Antwoord van DrogisterijplusBedankt voor uw beoordeling. Ik wil u graag per e-mail verder helpen.
and6640
Het product dat ik gekregen heb, is niet wat ik besteld had.
Ik had het volgende besteld : Issey Miyake L’Eau Majeure d’Issey Gift set – Eau De Toilette 75 ml & Shower Gel 100 ml.
In plaats daarvan stuurde U mij een andere geschenkset van Issey Miyake.Antwoord van DrogisterijplusWe hebben u een e-mail gestuurd, maar helaas hebben we daar nog geen reactie op ontvangen.
Jan Woudenberg
Niets op aan te merken.
Antwoord van DrogisterijplusBeste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling. Ik wens u een fijne avond! -
Victor Decoster
Snelle levering, goede prijs.
Antwoord van DrogisterijplusBeste Victor,
Ik wens u een fijne avond! -
Malika Amghar
Ik heb niets ontvangen het adres werd fout doorgegeven heb hier voor gemaild maar na 1 week nog geen reactie.
Antwoord van DrogisterijplusIk heb u per e-mail geïnformeerd en we hebben van DHL de terugkoppeling ontvangen dat u niet meer op dit adres woont. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw e-mails te controleren? Alvast bedankt!
Jan Moring
Betaalbaar. snel ontvangen.
Antwoord van DrogisterijplusBeste jan,
Ina Hoiting
Snelle levering en goede prijd.
Antwoord van DrogisterijplusBeste Ina,
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier ermee! -
Zygimantas Satkunas
Fast delivery
Antwoord van DrogisterijplusThank you for your review! I will assist you via email. Thanks again!
Safeta Cutic
Snel levering