Drogisterijplus
Marijke Klein Overmeen
Het duurde wel lang vooraleer ik een update ontving maar geduld is ook een mooie "deugd"
bernard
Het product voldoet helemaal niet, vermoedelijk voorbij vervaldatum. Reeds twee weken probeer ik via email en ook telefonisch contact te leggen met klantendienst zonder respons!! Zeer ontevreden over bestelling en verdere opvolging.
Hoe beoordeel je Drogisterijplus?
Ed
Zeer trage levering maar dat staat al beschreven bij de bestelling. Vandaar wellicht de verbluffende lage prijs. Geweldig product met een zeer vriendelijke prijs dus….
Harma
Mijn bestelling is nooit verzonden, mails worden terug gestuurd omdat ze niet kunnen worden afgeleverd. Op geen enkele manier kun je in contact komen...pure oplichting.
Olivier
Geen artikel ontvangen dat voor ons heel belangrijk was op deze dag ! Zelfs de mails bekijken ze niet eens. Stelletje amateurs die niet lang meer een winkel zullen hebben. Deze review zal ver rond circuleren, daar zorgt de instantie wel voor die ik inschakel !
Maxime Beulen
Pack of screw open and s
Yvon Holsteyn
Ik heb een heel ander produkt gekregen . Heb een Re gestuurd ,maar niets gehoord.
Daniel
Wel betaald, nog steeds geen product
Tot heden geen reactie -
J.W. van der Scheer
Het artikel is nog steeds onderweg. Moet nu geleverd worden door exrta@post.nl. Maar die hebben hem ook nog niet ontvangen. Probeer via mail en bellen het bedrijf te bellen maar dat leverd niets op. Dussss ja kan het alleen maar slecht beoordelen!
Henderika
Eau de toilette besteld. Deze is in Nederland niet meer leverbaar. Op deze site stond aangegeven dat deze nog wel leverbaar was. En ook de volgende dag in huis. Echter moest deze uit Duitsland komen. Dit stond er niet bij vermeld. Vanwege de feestdagen, maar ook door enkele slechte reviews heb ik het rustig afgewacht. Na enkele dagen kreeg ik bericht via de duitse DHL. 9 dagen na bestelling de eau de toilette ontvangen.
Menno
moest lang wachten tot er reactie kwam omtrendt mijn bestelling
Eskandar Pouyan
Na mijn bestelling heb ik niks gehoord moest ik zelf achteraan
Lou Dum
Rien à dire , geen probleem.
Miro Roos
prima product duurde wel twee en hslve week tot bezorging
L. Driesen
Duidelijke site. Verzendinfo kan wat duidelijker
Arnold
Artikel op zich werkt zoals ik zou verwachten. Alleen jammer, dat de handleiding in het Pools en in het Engels is en dat het menu de ontvanger de Nederlandse taal niet kent en ook niet ingesteld kan worden op Nederland als locatieland.
Eddy Lambertin
Perfecte spulletjes
Evert van der Linde
Echt leuk product voor een lage prijs!
Corrie de Brabander-Ketting
Mooie uitschuifbare bamboe bestekbak!
Klant
Volgens site 2,50 bezorgkosten 5.95 betaald. Klantenservice berichtje gestuurd geen reactie terug gekregen