Beoordeeld met een 9,4 door 32 klanten

Droomstoffen
Welkom bij Droomstoffen. Droomstoffen heeft een ruim assortiment stoffen en fournituren.
Stoffen
Wij doen ons uiterste best een leuk en divers assortiment stoffen in de winkel te voeren. Wij hebben basisstoffen en dames, meisjes en jongensstof.
Fournituren
We proberen een breed en divers assortiment te voeren. U vindt bij ons o.a. ritsen, scharen, band, rotary cutters, satijnlint, kiltspelden, naalden, boordstof, versteviging, Güttermann en lockgaren.
Haken en breien
Wij verkopen haaknaalden, breinaalden en Scheepjes wol.
Stoffen
Fournituren
Haken en breien
Wij verkopen haaknaalden, breinaalden en Scheepjes wol.
De zekerheden van https://www.droomstoffen.nl/
- 0362020109
- KvK
- 63894254
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op EU-wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.