Druk Connect
Wordt niet vergeten door je relaties!
Zorg dat je je klanten niet verliest aan je concurrentie. Het is tegenwoordig steeds moeilijker om klanten aan je bedrijf te binden. De loyaliteit is erg laag en zonder dat je er erg in hebt, is een klant verdwenen naar een concurrent. Klanten vergeten je blijkbaar snel. Dat is natuurlijk erg spijtig, want jouw omzet gaat omlaag en die van je concurrent omhoog. Een goede manier om klanten aan je te binden is het geven van bedrukte relatiegeschenken. Het is een voordelige en beproefde manier om met je klanten in contact te komen. Door het overhandigen van het relatiegeschenk creëer je een contactmoment. Ook om in contact te blijven met je klant. Jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam blijft de hele levensduur van het bedrukte relatiegeschenk in beeld bij de klant. Uit onderzoek blijk verder :

- Je merknaam wordt beter onthouden.
- Klanten en medewerkers voelen zich meer gewaardeerd.
- Meer dan de helft van de ontvangers is positiever over de gever na het ontvangen van een relatiegeschenk.
- Meer dan driekwart van de ontvangers zou opnieuw zaken met je doen.

Waarom DrukConnect?
Al zo’n tien jaar zijn we een betrouwbare partner voor al je bedrukte relatiegeschenken. Wat ooit begon als een klein webshopje is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt van bedrukte relatiegeschenken. We prijzen ons gelukkig met een grote groep klanten die steeds weer terugkeert. Voor ons hét teken dat we goed bezig zijn! Lees hier meer over DrukConnect.


Wij bieden een uitgebreid assortiment bedrukte relatiegeschenken aan. Van voordelige give-aways voor beurzen en andere evenementen zoals buttons tot bedrukte of geborduurde hoodies. Naast vele soorten bedrukt of geborduurd textiel zoals caps en polo’s, bieden we ook bedrukte paraplu’s aan. Kortom, als je op zoek naar bedrukte relatiegeschenken slaag je bij DrukConnect altijd. Wij helpen je graag je klanten te behouden en je bedrijf te laten groeien.
De zekerheden van https://www.drukconnect.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.