Drupt
Drupt maakt betaalbare handgemaakte sieraden met een twist. Alle hangers en ringen worden geproduceerd in Amsterdam. Kies je soort ketting wat betreft lengte en kleur en klik hier je favoriete hanger aan. Drupt doet niet aan massaproductie, waardoor elke hanger uniek is.
9,3

• Marianne
    Geverifieerde klant van Drupt

Geweldige service, er ging iets mis , werd snel opgelost

• Deborah
    Geverifieerde klant van Drupt

Het artikel kwam snel binnen en dat is zeker een voordeel. Goed verpakt. Alleen leek er een beschadiging of een hapje uit aan de zijkant en mij dat gelijk op viel dus kon niet eens zeggen goh wat mooi.

• Hoe beoordeel je Drupt?

• Esther
    Geverifieerde klant van Drupt

Mooi product, sierlijk en uniek. En een snelle bezorging.

Antwoord van Drupt

Dankjewel voor je fijne review!

• Saba
    Geverifieerde klant van Drupt

It had good price and it was beautiful, I expected it to be bigger from the pictures so I was a bit surprised when I saw the product. But overall it was worth it.

Antwoord van Drupt

Thank you so much for your honest review! 💛 We’re really happy to hear you found it beautiful and worth it. We understand the size can sometimes feel different than expected from photos, so we truly appreciate your feedback.

• Manja
    Geverifieerde klant van Drupt

Mooie sierraden. Snelle levering en goede service

Antwoord van Drupt

Wat een lieve review, dankjewel! Heel fijn dat alles naar wens was.

• Ruud
    Geverifieerde klant van Drupt

Mooi sieraad alleen jammer dat het niet gelijk aan de ketting kon zonder met tangetje oogje te openen.

Antwoord van Drupt

Wat jammer dat het niet meteen lukte! Het sieraad is juist zo gemaakt dat de ketting zonder tang door het oogje past 😊

Als je de instructie volgt via de QR-code die is meegleverd, lukt het stap voor stap.

Kom je er niet uit? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag!

• Reinald van der Meij
    Geverifieerde klant van Drupt

leuke dingen alleen erg jammer dat de ketting niet door het oogje van de hanger paste. Terwijl je het juist als setje koopt

Antwoord van Drupt

Wat jammer dat het niet meteen lukte! De ketting hoort wel door het oogje te passen 😊

Als je de instructie volgt via de QR-code die is meegleverd (of via deze link), lukt het zonder tang:

Kom je er niet uit? Laat het ons gerust weten!

• Karin
    Geverifieerde klant van Drupt

Heel knap gemaakt, leuke verpakking. Had het iets groter verwacht, en heb er geen zwart in. De afmetingen staan erbij, daar had ik niet goed naar gekeken. Al met al wel erg mooi.

Antwoord van Drupt

Bedankt voor je mooie en eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat je het sieraad en de verpakking zo waardeert. We begrijpen dat het formaat soms anders kan uitvallen dan verwacht, ondanks dat de afmetingen erbij staan dat blijft toch lastig inschatten vanaf een foto.

• Esther
    Geverifieerde klant van Drupt

Heel mooi en uniek sieraad, nu ook voor mijn moeder een besteld. Prijs kwaliteit is top!

Antwoord van Drupt

Wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden!

En extra bijzonder dat je er nu ook eentje voor je moeder hebt besteld 💛 We hopen dat zij er net zo blij mee zal zijn.

• Tamara

Snelle levering, mooie producten

Antwoord van Drupt

Dankjewel voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als onze producten 😊

• eric Noordermeer
    Geverifieerde klant van Drupt

Fantastisch mooi ❤️ mijn vrouw was super blij, leuk om te geven!!

Antwoord van Drupt

Wat geweldig om te horen, dankjewel!

En hoe mooi dat je je vrouw hier zo blij mee hebt kunnen maken ❤️ Dat is precies waar we het voor doen.

• Judith
    Geverifieerde klant van Drupt

Levering heel snel en ook zo mooi verpakt. Heel blij met de prachtige hanger Vergeet Me Niet

Antwoord van Drupt

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden!

We besteden veel liefde aan zowel de sieraden als de verpakking, dus extra leuk dat dit zo wordt gewaardeerd 💙 En wat een prachtige keuze, de Vergeet-Me-Niet hanger.

• Marianne
    Geverifieerde klant van Drupt

Bestelling snel in huis en super goede service.

Antwoord van Drupt

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! 😊
    We staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt!

• Hubertina
    Geverifieerde klant van Drupt

Zeker een goede prijs. Ik heb het cadeau gegeven, ze was er blij mee.

Antwoord van Drupt

Wat leuk om te horen, dankjewel voor het delen! 😊
    Fijn dat ze er zo blij mee was, daar doen we het voor.

Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten!

• jenny

Prima👍🏻

Top, dankjewel!

• Dafne
    Geverifieerde klant van Drupt

Snelle levering, mooie juweeltjes!

Antwoord van Drupt

Dank je wel voor je fijne review! 😊

Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de juweeltjes.
    Heel veel draagplezier!

• Eva Van dyck
    Geverifieerde klant van Drupt

Supersnel geleverd, mooi verpakt, goeie kwaliteit. Heel blij mee

Antwoord van Drupt

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊

• Gonca durak

İletişim harika !! Ürün harika🤗

Antwoord van Drupt

Dank je wel voor je lieve woorden! 😊
    Wat fijn om te horen dat zowel de communicatie als het product zo goed bevallen.
    Heel veel plezier ermee!

• Janny

Sneellevering netjes verpakt.
    Had graag ook een verpakki g kunnen meebestellen om cadeau te doe voor beide artikelen

Antwoord van Drupt

Dank je wel voor je review en je feedback! 😊
    Fijn om te horen dat de levering snel was en alles netjes verpakt is aangekomen.

• miriam
    Review voor Drupt

Ik heb een hele fijne ervaring met drupt. toen bleek dat er iets kapot ging en ik hierover mailde kreeg ik zonder enige aarzeling nieuw toegestuurd.
    hele goede service en prettige omgang!

Antwoord van Drupt

Wat fijn om te horen, dank je wel voor het delen! 😊 We vinden het belangrijk dat alles klopt en als er iets misgaat, lossen we het graag snel en zonder gedoe voor je op. Heel mooi dat je dat zo hebt ervaren!