Drupt
Drupt doet niet aan massaproductie, waardoor elke hanger uniek is.
Liesbeth
Mooie juwelen , leuk verpakt, snel mail verkeer als je vragen hebt, aan te raden
Antwoord van DruptDank je wel voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de juwelen, de verpakking en het contact.
Heel graag tot een volgende keer. -
jolanda
Leuke ring, snelle levering. Ben er blij mee
Antwoord van DruptWat fijn om te horen, dank je wel! 😊
Veel plezier met je ring en hopelijk tot een volgende keer. -
Hoe beoordeel je Drupt?
SANDRA
GOEDE SNELLE SERVICE NU MAAR HOPEN DAT HET IN DE SMAAK VALT
Antwoord van DruptWat fijn om te horen, dank je wel! 😊
We hopen natuurlijk ook dat het helemaal in de smaak valt. Mocht er iets zijn, dan staan we altijd voor je klaar. -
Anton
Mooi product !
Antwoord van DruptHeel fijn om te horen dat je blij bent met het product.
Daniella
Snel geleverd en mooie ketting met hanger. Sterke magneetsluiting.
Antwoord van DruptDank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met de ketting, hanger én de magneetsluiting. Veel plezier met dragen en graag tot een volgende keer. -
Marry
Terug gestuurd wachten op de nieuwe bestelling
Antwoord van DruptBeste Marrie,
Dank je wel voor je review. Jammer om te zien dat je ons 1 ster hebt gegeven, zeker omdat je ons in je bericht aangaf dat de hanger net was binnengekomen en al aan de ontvanger was gegeven, waarna je vroeg of deze omgewisseld kon worden voor een andere bloemhanger.
Zoals afgesproken is de hanger inmiddels retour gestuurd en wacht je op de nieuwe gekozen hanger die we zo snel mogelijk opsturen.
We hopen dat het uiteindelijke sieraad helemaal naar wens zal zijn en dat we je ervaring alsnog positief kunnen afronden.
Samuel -
Sara
Erg blij met de sieraden, en werd fijn geholpen door de klantenservice!
Antwoord van DruptWe zijn heel blij dat je zo tevreden bent met de sieraden en onze service. Veel draagplezier gewenst, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.
Astrid
Snelle levering in liefdevolle verpakking, mooi fijn sieraad
Antwoord van DruptDank je wel voor je mooie woorden. Goed om te horen dat zowel de levering als het sieraad naar wens was. Mocht je later nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.
Lynn Heylen
Snelle levering, mooie producten!
Antwoord van DruptDank voor je review. Goed om te horen dat alles netjes en naar wens is aangekomen. Mocht je nog eens iets zoeken, dan denken we graag met je mee.
Han Visser
Goed en snel geleverdAntwoord van DruptDank voor je reactie. Fijn dat de levering naar verwachting was. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten.
Erna de Bruin
Mooie producten
Antwoord van DruptDank je wel voor je review. Goed om te horen dat de producten in de smaak vallen. We staan klaar als je nog iets zoekt.
Jermaine Van Doorn
Mooi ingepakt en heel mooi product vriendin was blij met cadeau
Antwoord van DruptDank voor je bericht. Fijn om te horen dat het cadeau in de smaak viel en de verpakking werd gewaardeerd.
ingrid
Mooie items met betekenis!
Antwoord van DruptDank voor je review. Mooi om te horen dat de betekenis van de items zo goed overkomt.
Paul Terpstra
Op tijd geleverd en een hele mooie hanger. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven.
Antwoord van DruptDank voor je mooie beoordeling. Fijn dat de hanger goed is aangekomen en zo gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst iets speciaals zoeken, denken we graag met je mee.
Kristel Symons
Prachtig, mooi verpakt en een makkelijke sluiting.
Antwoord van DruptDank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het sieraad prachtig vindt, de verpakking waardeert en de sluiting prettig in gebruik is. Heel erg bedankt voor je aankoop!
Carol
Top nieuwe hanger ontvangen . Mooie verpakking .
Antwoord van DruptDank je wel voor je bericht. We zagen dat tijdens het bestellen het huisnummer niet was ingevuld, waardoor we je pakket helaas niet direct konden versturen. Nadat we het juiste huisnummer van je hadden ontvangen, hebben we het meteen verzonden.
Door de extreme drukte bij PostNL duurt de bezorging helaas langer dan normaal. Onze excuses hiervoor. We verwachten dat het pakket vandaag of morgen bezorgd wordt. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons gerust weten dan kijken we direct met je mee. -
Maaike de Wit
Snelle service, alles verliep prima
Antwoord van DruptDank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen!
Danielle Driessen
Duidelijke communicatie, snelle verzending en mooie verpakking. De hanger is prachtig!
Antwoord van DruptDank je wel voor je lieve woorden! Wat fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was, de verzending snel en dat je blij bent met de verpakking én de hanger. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je mooie review!
Ann
Vlotte service. Prachtige juwelen.
Antwoord van DruptDank je wel voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de juwelen. Bedankt voor je bestelling!
J
Mooi artikel, netjes en orgineel verpakt
Antwoord van DruptWat fijn om te horen! 😊
Heel leuk dat het artikel in de smaak valt en bedankt voor je lieve woorden over de verpakking.
Als we ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten!