Dutch Balance

Dutch Balance

Dutch Balance is hét online adres voor o.a. CBD olie en CBD producten van de allerbeste kwaliteit. Ontdek ons veelzijdige assortiment producten van topmerken en geef uw gezondheid een welverdiende boost.
cbd cbd-producten cbd-olie
9,3
Filter 222 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 114 met beschrijving

Taal

• John van de Sanden

Snelle levering.

Beste John,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Philippe Boudolf

Snel geleverd

Beste Philippe,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Satya

• Hoe beoordeel je Dutch Balance?

• Rian
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Snelle levering en heel klantvriendelijke klantenservice die snel reageert!

Beste Rian,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle bezorging en klantenservice. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Stéphanie
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Snelle service en goede service!

Beste Stéphanie,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle en correcte service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Marco Veggel
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Prima levering en voldoet aan alle verwachtingen.

Beste Marco,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!

• Marja
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Bestelling was snel verzonden, maar Post NL deed er lang over om het door de brievenbus te bezorgen

Beste Marja,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Jammer dat PostNL wat vertraging had, dat gebeurd helaas af en toe. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!

• Polona Sladic
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Fast and free delivery, great customer service, with personal note.

Dear Polona,

Thank you for sharing your positive experience. We’re happy to hear that you’re satisfied with the processing of your order — we always handle it with great care and attention! If you have any further questions or comments, please feel free to call or email us. We look forward to seeing you again in our webshop, and we wish you a wonderful day!

• Marcia
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Goede prijs/kwaliteit-verhouding, product voldoet aan verwachtingen, levering ook prima. En de klantenservice ook prima. Er was iets mis met mijn bestelling en kreeg binnen drie dagen alsnog zonder problemen het bestelde product . Ik blijf klant!

Beste Marcia,

• Aldo

Fast and reliable shop!

Dear Aldo,

Thank you for your 5-star review. We are happy to see that you are satisfied with our service. If you have any questions remarks, feel free to reach out to us. We look forward to see you again in our webshop. Have a wonderful day!

• Monique
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Ondanks dat post.nl langer over brievenbus post doet had ik het toch snel in huis. Binnen 3 werkdagen. Dus helemaal top.

Beste Monique,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Het komt inderdaad helaas soms voor dat PostNl minder snel is dan verwacht, maar gelukkig heeft u het alsnog binnen 3 werkdagen ontvangen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Cecilia Cortes

top!

Beste Cecilia,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Mathijs
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Leveren precies wat is aanbevolen. zeer tevreden

Beste Mathijs,

• Simone Horvers
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Omdat het product tot nu toe werkt.

Beste Simone,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de werking van het product. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Annet Rijd

Goede snelle service

Beste Annet,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Monika
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

De beschrijving klopte precies, de levering was erg snel en het was de volgende dag al in huis. Ik heb ook meerdere keren een cadeautje ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Beste Monika,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met de cadeautjes :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!

• Caroline

Geweldig!

Beste Caroline,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

• Ana Baccarat

Amazing product!

Dear Ana,

Thank you for your 5-star review. We are happy to see that you are satisfied with our service. If you have any questions remarks, feel free to reach out to us. Have a wonderful day!

• Frans Lemmens
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Snelle levering en nog mooi cadeautje extra

Beste Frans,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!

• Camila
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Nice packed, i really liked oil they gifted me :)

Dear Camila,

Thank you for sharing your positive experience. We’re happy to hear that you’re satisfied with the processing of your order — we always handle it with great care and attention! It’s lovely to read that you’re pleased with the gift :). If you have any further questions or comments, please feel free to call or email us. We look forward to seeing you again in our webshop, and we wish you a wonderful day!

• Rita Koen
    Geverifieerde klant van Dutch Balance

Goed spul wel duurder dan in de winkels

Beste Rita,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!