Dutch Hemp
Marion Vermeulen
Snelle levering en leuk cadeautje
hennie de bloeme
prima producten
Antwoord van Dutch HempBeste Hennie,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze producten. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya
Hoe beoordeel je Dutch Hemp?
Caroline
Snelle verzending. Ik ben heel tevreden. Altijd een vriendelijk kaartje plus extraatje in de verpakking.
Antwoord van Dutch HempBeste Caroline,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Thieu van den Broek
Zeer snelle en correct verpakte levering. Alleen maar topproducten.
Antwoord van Dutch HempBeste Thieu,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Kjell Postma
Snelle levering, leuke extra’s, kwalitatieve producten
Antwoord van Dutch HempBeste Kjell,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle service en het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
E. D
Bestel vaker hier, en denk dat dit wel de beste kwaliteit in NL, misschien zelfs van de EU is. Voor diegene die twijfelen, vraag testrapport. Het is gewoon puur CBD-olie. Altijd krijg ik een cadeau bij. Kortom topbedrijf!
Antwoord van Dutch HempBeste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw super beoordeling. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Wijn dat u het testrapport waardeert. Graag tot ziens in onze webshop en voor nu een fijne dag gewenst!
Sonja Hauser
Guter Service, geschmacklich auch prima.
Antwoord van Dutch HempDear Sonja,
Thank you for your 5-star review. We are happy to see that you are satisfied with our service and product. If you have any questions remarks, feel free to reach out to us. Have a wonderful day!
Kind regards,
Tom Heemskerk
Alles gaat eigenlijk altijd goed en de producten zijn van goede kwaliteit en betaalbaar.
Antwoord van Dutch HempBeste Tom,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Wij doen graag ons best om onze producten voor een toegankelijke prijs aan te bieden. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Trudy Bonte
Snelle service en altijd nog een leuk kadootje erbij.
Hier hou ik van.
Ben dan ook al een aardige tijd klant bij jullie, zeker een aanrader.
Antwoord van Dutch HempBeste Trudy,
Rien Kolsters
Snelle levering en goeie prijs
Antwoord van Dutch HempBeste Rien,
Resi Kolen
Snelle levering, goed verpakt en altijd een leuk extraatje.
Antwoord van Dutch HempBeste Resi,
irena knijf
toppie service
Antwoord van Dutch HempBeste Irena,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Barbara Nijs
Snelle levering. En ik hoop ook kwaliteit
Antwoord van Dutch HempBeste Barbara,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Wilfried
Zoals steeds een uiterst vlotte transactie, betaalbaar en betrouwbaar, vergezeld van een attentie + vriendelijke communicatie!
Antwoord van Dutch HempBeste Wilfried,
Peter Bruens
Duidelijke site en snel het bestelde geleverd !!
Antwoord van Dutch HempBeste Peter,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze duidelijk website en snelle service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Bernadette
De levering van CBD-olie ging volgens afspraak prima. De CBD-olie 2% lijkt aan te slaan. Maar ik gebruik de olie vlgns voorschrift en pas 5 dagen.
Antwoord van Dutch HempBeste Bernadette,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Fijn dat het lijkt alsof de olie aansluit, wij hopen dat dit inderdaad zo is. Als het gewenste effect toch uitblijft na 2 weken gebruik, dan kunt u de dosering geleidelijk verhogen. Voor advies op maat kunt u ons altijd een mailtje sturen. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Viviane Denis
Meestal wordt snel geleverd.
Antwoord van Dutch HempBeste Viviane,
Brigitte D.
Een geweldig product èn een snelle levering.
Antwoord van Dutch HempBeste Brigitte,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met ons product. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Mirela Krasteva
Snel levering!
Antwoord van Dutch HempBeste Mirela,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
G Golstein
Snelle levering ,klasse service
Antwoord van Dutch HempBeste heer/mevrouw Golstein,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en goede service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya