Dutch Made Leather

Dutch Made Leather

DutchMade ® levert handgemaakte leren producten uit Nederland en is daarin uniek. DutchMade ® werkt enkel met Nederlandse leerleveranciers, eigen designs en een volledig Nederlandse productie in ons atelier van ruim 1000 m² in het Brabantse Terheijden. Een atelier met ambachtslieden, designers en een eigentijdse aanpak voorzien van een hightech lasersnijder en plotters.
De zekerheden van https://dutchmadeleather.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

DutchMade®
Stoer, ambachtelijk & duurzaam

We hebben een uniek ambacht aan kunnen passen om snel te kunnen leveren en maken we duurzame producten waar we trots op zijn. De eigen stoere DutchMade ® producten zijn tot in de kleinste details doordacht. De banden en riemen van de leren schort en leren sloven zijn verstelbaar; niet alleen prettig voor het draagcomfort maar speciaal gemaakt zijn om jou te beschermen bij je dagelijkse bezigheden. Ook verkopen we koeienhuiden, leren plankdrager en kookschorten.


Bekijk Manifest