Dutch Sprinkles

Dutch Sprinkles

𝘏𝘪𝘱𝘱𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦𝘶𝘳𝘪𝘵𝘦𝘮𝘴 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵
💜𝘎𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘪𝘯 𝘍𝘳𝘪𝘦𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥
💜𝘚𝘵𝘺𝘭𝘪𝘴𝘩 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘵𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥
💜𝘏𝘪𝘱𝘱𝘦 𝘓𝘦𝘦𝘳𝘬𝘭𝘰𝘬𝘬𝘦𝘯 | 𝘕𝘢𝘢𝘮𝘣𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 | 𝘒𝘭𝘰𝘬𝘬𝘦𝘯 & 𝘮𝘦𝘦𝘳
💜𝘊𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮 𝘮𝘢𝘥𝘦
9,9
Filter 98 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 83 met beschrijving

• Jacintha van den Berg
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Geweldige service, mooie realistische preview, snelle levering, goede communicatie: zowel via e-mail als app. Kortom top!

• Cynthia De wit
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Ontzettend blij met het pakketje wat binnen is gekomen. Goede service en het uitpakken was een feestje, leuk gedaan! Met dit naambordje is de voortuin helemaal af🙌🏻

• Hoe beoordeel je Dutch Sprinkles?

• Folkert de Groot
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Mooie prijzen, goefe communicatie en afhandeling

• Janne Steegstra
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Mooi eind resultaat. Super service en erg attent!!!!

• Rianne de Groot

Snelle levering.
    Goede kwaliteit.

• Anneke Bloem
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Tevreden met het mooie naambordje! Leuk verpakt ook:)

• Truus Dijkhof
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Mooi product met nette bijkleurende schroeven

• Nellie Kruithof
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Snelle reactie op vraag, goede service m.b.t. zenden, prachtig verpakt!

• Carolien
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Mooie kwaliteit en prachtige nette vormgeving. Meteen de buiten-look van ons huis opgefrist. Stickers op de kliko en brievenbus, huisnummerbord bij de deur.

• Silvia Beekwilder
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Zeer goede services. Je wordt goed geholpen en denken met je mee. Ik zou iedereen dutch sprinkles aanbevelen!

• Mira Klaassen
    Geverifieerde klant van Dutch Sprinkles

Snelle levering en goede communicatie, mijn bestelling was zo thuis!
    Mooi product, zeer tevreden met mijn hippe leerklok!

• Linda
    Review voor Dutch Sprinkles

Hele goede en fijne service, makkelijk te bereiken en goede communicatie. Dutch Sprinkels heeft mij super geholpen met het optimaliseren van mijn gepersonaliseerd product. Al met al super en ik zou hun ook aan iedereen aanraden!

• Anne-Roos
    Review voor Dutch Sprinkles

Super blij met ons naambord! Het eerste wat ik kocht toen we een huis hadden gekocht. Duidelijke site, super service en snelle verzending. Product zelf ziet er echt super mooi uit, al veel complimenten over mogen ontvangen. Ik twijfelde over de opmaak, maar door de preview die ik ontving, wist ik zeker dat het mooi zou zijn (begin '22 was er nog niet dat je hem zelf kon aanpassen) Top dus!

• Sebastiaan
    Review voor Dutch Sprinkles

Super fijn contact! Ik had een spoedklusje en Dutch Sprinkles kon het allemaal binnen een paar dagen regelen. Ook kreeg ik een leuk presentje omdat we een Buurthuis zijn. Fijne prijzen ook, goede service en een leuk team.

• Annika
    Review voor Dutch Sprinkles

Inmiddels een aantal keer muurcirkels besteld, elke keer weer zeer tevreden met het resultaat! De afbeelding wordt scherp op de muurcirkel geprint. Ook wordt er snel en vriendelijk gereageerd op vragen e.d.

• Guido
    Review voor Dutch Sprinkles

Mooi bord gekocht. Was iets fout gegaan met de bestelling en perfect opgelost. Heel netjes.

• Mark
    Review voor Dutch Sprinkles

De medewerkers van Dutch Sprinkles zijn erg vriendelijk. Het product is van goede kwaliteit en wordt op een leuk verzonden.

• Juriaan
    Review voor Dutch Sprinkles

Creatieve designs en geweldige klantenservice!

• Jan-mark
    Review voor Dutch Sprinkles

Eerst een voorbeeld gekregen, toen laten maken. Werd zeer snel verstuurd/bezorgd. Goede en vriendelijke service.

• Yvonne
    Review voor Dutch Sprinkles

Na vele mailtjes onze bestelling geplaatst en wat ben ik er blij mee!!! 3 outdoorborden binnen en ze zijn prachtig, precies zoals we bedacht hadden!