Dutchgameshop

Dutchgameshop

"Dutchgameshop is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop van tweedehands games/consoles."
8,5

• Yarno Kamphuis
    Review voor Dutchgameshop

Goede service, goede kwaliteit en snel geleverd. Hartstikke tevreden

• Jim
    Review voor Dutchgameshop

Fantastische service en goede prijzen

• Hoe beoordeel je Dutchgameshop?

• Wii + spellen
    Review voor Dutchgameshop

Laatst heb ik een Wii ontvangen + de spellen die ik erbij heb gekocht. Alles goed ontvangen en voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

• TC
    Review voor Dutchgameshop

Mooie snelle verzending en de steelbook van Resistance 3 zag er ook top uit bedankt.

• Kris fictoor
    Review voor Dutchgameshop

Heb spellen besteld voor de Nintendo snes precies zoals omschreven, eindelijk een site met eerlijke prijzen!

• jaap
    Review voor Dutchgameshop

Goeie kwaliteit, snelle levering. Ben erg tevreden met hoe het er uit ziet

• Mart grunder
    Review voor Dutchgameshop

Alles werkt zoals verwacht, snelle verzending en goede communicatie 👍

• Jan versteen
    Review voor Dutchgameshop

Snel geleverd, goed product en vriendelijke klantenservice.

• Ada
    Review voor Dutchgameshop

De webshop doet niet wat het beloofd. De verzendtijd is heel lang. Bij ons duurde het 12 dagen voordat wij de bestelling hebben ontvangen. Er werd niet gereageerd op de mail, wel op een Whatsapp bericht na paar dagen. Wat in het bericht stond klopte niet (bestelling is vandaag verstuurd), want het duurde nog een week totdat wij een track en trace van PostNL hebben ontvangen. De bestelde producten waren verder schoon en werken prima. Toch durf ik het niet meer om hier te bestellen.

• Marcel Koppenberg
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Goed geleverd, niets aan toe te voegen wat beter kan :)

• John van Willigenburg
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Het duurde lang voordat ik de bestelling thuisgestuurd had. Ik kreeg geen antwoord op mijn mail. De Xbox die ik bestelde werkte goed maar zag er smerig uit dus niet schoongemaakt.

• D-J B
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Beschrijving klopte totaal niet met geleverde spel

Antwoord van Dutchgameshop

Dag,

Welk bestelnummer had u en wat klopte er niet? Onze excuses. Kunt u ons berichten via ons whatsapp nummer op de site. Dan komen we er samen uit!

Dutchgameshop.

• christopher mia
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Ik heb legend of Zelda windwaker hd besteld op 24 februari, het kwam een week geleden binnen terwijl het staat dat het snelle bezorging heeft. En toen ik het kreeg was het defect. De game startte op maar bleef op het startscherm, ik vermoed dat dat ligt aan de krassen op de cd

Toen heb ik ook een refund aangevraagd maar daar heb ik na een paar dagen nog geen antwoord op

Update:

Ik heb mijn pakket geretourd en het is aangenomen, ook heb ik mijn geld terug, klantenservice kan af en toe een beetje traag zijn maar ze zijn klantvriendelijk en ook zijn ze eerlijk

• Matteus Brug
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Heel netjes hoor! Dank jullie wel, snelle service, zeer redelijke prijs en netjes verpakt.

• Susan
    Geverifieerde klant van Dutchgameshop

Elke bestelling snel geleverd en top !

• Koos Gosemeijer
    Review voor Dutchgameshop

Super goed gedaan mooie website snelle service en betrouwbaar