Duumaa
Essie
Helaas liet de nazorg te wensen over. Ik vermoed dat het impregneren van onze tuintafel is nagelaten. We hebben hier wel voor betaald. De tafel werd zo snel lelijk. We kregen een spray om het op te lossen, maar dit heeft niet gewerkt. We hebben geprobeerd om contact te krijgen, maar helaas geen reactie van Duumaa gekregen. Erg jammer. Dure tafel die niet lang mooi is gebleven…
Antwoord van DuumaaDag Essie,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Volgens onze administratie hebben we meerdere keren contact gehad om een oplossing te bedenken. Zojuist hebben wij een nieuwe mail gestuurd om uiteraard alsnog jullie te voorzien van een prachtige tafel. We horen het graag! -
Renske
Het is werkelijk een prachtige tafel! De levering was ook erg snel en de communicatie verliep prettig. 5 sterren!
Antwoord van DuumaaSuper om te lezen Renske. Veel plezier er van gewenst!
Hoe beoordeel je Duumaa?
Antonir Van der wijngaart
Goed bedrijf! Wanneer er een probleem is wordt dit ook meteen opgelost!
Antwoord van DuumaaDag Antonir,
Fijn om te horen en bedankt voor je review! -
Mien van den Broek
Vriendelijk te woord gestaan .Alles verliep volgens afspraak .
Prachtige tuintafel .Antwoord van DuumaaBedankt voor de fijne review, veel plezier er van gewenst!
René Rose
Echt een mooie tafel voor een niet goedkope prijs maar Nederlands kwaliteits product en monteurs die erg hun best doen, prijs kwaliteit verhouding is goed, zeer tevreden! Tafel zelf behandeld met Tung olie, echt een plaatje! Kost wat moeite maar dat loont.
Antwoord van DuumaaFijn om te horen Rene, we wensen je er veel plezier van!
M. Wekking
Top service en een prachtige tafel
Antwoord van DuumaaBedankt en veel plezier er van gewenst!
Angelique Keijsers
Gewoon, zoals het eigenlijk hoort maar vaak niet meer zo vanzelfsprekend is. Tijdige en goede service, conform afspraak. Mooie tafel en goede kwaliteit.
Antwoord van DuumaaHeel fijn om te horen Angelique, daar doen we het voor!!
Maaike
De tafel is van goede kwaliteit en bevalt ons prima!
Levering ging heel soepel, we waren niet thuis, maar voor levering hadden we dit al besproken per mail. Bij thuiskomst stond de tafel keurig gemonteerd op de afgesproken plek, top!Antwoord van DuumaaLeuk om te lezen Maaike, bedankt voor je mooie review en veel plezier gewenst van de tafel!
Erik Van W.
Mooie tafel, goede service, installatie direct gedaan bij aflevering. Goed product!
Antwoord van DuumaaFijn om te horen Erik, veel plezier er van gewenst!
wil de vos
Geweldige service, netjes bezorgd en in elkaar gezet.
De was was snel daarna geleverd.Antwoord van DuumaaBedankt voor je review Wil, veel plezier er van gewenst!
Joop Wismeijer
Prachtige tafel, heel bij mee. Prima service. Komen prima hun afspraken na
AanraderAntwoord van DuumaaBedankt voor je review Joop!
Chris Peters
Prachtige tafel. Mooi afgewerkt en prima levering. Helemaal top
Antwoord van DuumaaSuper, leuk om te horen en dank voor je review!
Annick De Houwer
Antwoord van DuumaaBedankt Annick!
Hans Kuijlen
Goede kwaliteit tafel. Bezorgd en gemonteerd conform afspraak. Goede prijs en goede medewerkers.
Antwoord van DuumaaHeel goed om te horen, bedankt!
Tyrone Paping
Top tafel en service
Antwoord van DuumaaBedankt voor je review Tyrone!
Paal 5
Tafel kwam op tijd, werdt ter plekke in elkaar gezet. Precies zoals wij het wouden. Prima service.
Antwoord van DuumaaFijn om te horen dat je tevreden bent, veel plezier er van gewenst!
Tom
Prima service, super aardige medewerkers die ter plaatse leveren en monteren. Snel en accuraat, dus vakkundig. Zeker een aanrader.
Antwoord van DuumaaBedankt voor je lovende review Tom. Daar houden we van!
Eldon H.
Mooie tafel, thuis bezorgd en geïnstalleerd terwijl wij op vakantie waren. Heel fijn dat dit ook mogelijk was zodat we direct konden genieten van de tafel na de vakantie.
Antwoord van DuumaaBedankt voor de fijne review, leuk om te horen!
S Jansen
Goede communicatie, snelle levering en service. Top geregeld!
Antwoord van DuumaaFijn om te horen, daar doen we het dus voor!!
AJJM VERHOEVEN
Mooi diningset , keurig op tijd gebracht en tafel netjes in elkaar gezet.Keurige medewerkers.Wij bevelen dit bedrijf zeker aan!
Antwoord van DuumaaBedankt voor je mooie review. Heel veel plezier er van gewenst!