Dytah
Dytah: veel op het gebied van klein huishoudelijk en decoratie.
9,1
Filter 75 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 58 met beschrijving

• Anita
    Geverifieerde klant van Dytah

Mooie webshop, snelle fijne en duidelijke communicatie. Het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Antwoord van Dytah

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij wensen u veel plezier van het schootkussen.

• Anne
    Geverifieerde klant van Dytah

Goede service en een snelle reactie nadat ik een vraag had gesteld. Producten zijn precies zoals beschreven en dat voor een leuke prijs. Helemaal top!

Antwoord van Dytah

Hartelijk dank voor deze mooie review. Daar worden wij ook blij van!

• Hoe beoordeel je Dytah?

• Elly Brunia
    Geverifieerde klant van Dytah

Leuke, in dit geval herfstaccessoires. Je wordt op de hoogte gehouden mbt verzending.

Antwoord van Dytah

Een heel late reactie van onze kant. In verband met de feestdagendrukte is het er een beetje bij in geschoten. We willen u alsnog danken voor deze mooie review.

• Leo Vis

snelle service en afhandeling

Antwoord van Dytah

Bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het geweldig dat u zo blij bent met uw aankoop.

• Yvonne Dodemont
    Geverifieerde klant van Dytah

Heel klantvriendelijk. Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Meteen na mijn mail, ontving ik het retouradres. Heel snel na mijn retour is het geld retour gestort.

Antwoord van Dytah

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Dytah.nl.

• GERRIE MEIJER
    Geverifieerde klant van Dytah

De deksel van mijn mooie botervloot 'Pimpernel ' van William Morris was stukgevallen. Heel erg jammer want het is een prachtige botervloot. Bij Dytah kon ik dezelfde botervloot bestellen en deze werd goed verpakt en snel geleverd.

Antwoord van Dytah

Hartelijk dank voor deze mooie review. Ik ben blij dat u nu weer een mooie complete botervloot heeft. Als u de andere nog niet weggegooid heeft: deze doen het ook leuk als bonbonschaaltje of buitenpot voor vetplantjes.

• R Van Dam
    Geverifieerde klant van Dytah

Goede kwaliteit, snelle levering.

Antwoord van Dytah

Wat leuk om te lezen, dank u wel! We zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier van uw theetipjes.

• DIANE DE STAELEN

Leuke hebbedingetjes.
    Goede communicatie, zeer behulpzaam.

Antwoord van Dytah

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Dytah.nl.

• Tamara
    Geverifieerde klant van Dytah

Levering binnen drie werkdagen, mooie placemats. Heel tevreden

Antwoord van Dytah

Wat leuk om te lezen, dank u wel! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer terug zien op onze website.

• Annemarie Moet
    Geverifieerde klant van Dytah

Ik kwam er niet helemaal uit hoe ik moest bestellen maar ze hebben me daar erg goed mee geholpen. Ik ben blij met die uitstekende service. En met het mooie artikel!

Antwoord van Dytah

Wat leuk om te lezen, dank u wel! Veel plezier met uw 1940's legpuzzel en hopelijk zien we u snel weer op Dytah.nl

• Jolanda Brettschneider
    Geverifieerde klant van Dytah

Goeie service,goeie kwaliteit artikelen en hele fijne
    mensen

• Elly
    Geverifieerde klant van Dytah

Veel keuze in allerlei items. Goede verzending.

• Sinisa Sijan
    Geverifieerde klant van Dytah

Netjes geleverd volgens de afspraak.

• cathy van Ingen
    Geverifieerde klant van Dytah

Hele goede service! Nam telefonisch contact op, omdat er iets niet meer op voorraad was. Om te overleggen wat ik wilde. Kreeg ik ook nog een cadeautje voor de moeite.

• TARA1311
    Geverifieerde klant van Dytah

Fijn dat de bestelling zo snel opgehaald kon worden. Prima service.

• Liesbeth

Prima service

• Josta van der Heide
    Geverifieerde klant van Dytah

Ik kon mijn bestelling binnen een uur ophalen.

• Marian
    Geverifieerde klant van Dytah

Prima website en eindelijk de nostalgische weer beeldjes gevonden voor een goede prijs.

• Dineke
    Review voor Dytah

Ik heb magneten bij jullie besteld en ben er erg blij mee. Doordat de levering wat langer duurde kreeg ik zelfs twee extra. Zeer goede service. Top!

• Martellie Heuvelmans
    Geverifieerde klant van Dytah

Er waren vanuit PostNL wat problemen bij het afleveren en ze zaten er bovenop om het op te lossen. Ik kreeg zelfs op zondag een reactie van deze firma ! Top