EU Perfume

EU Perfume

Welkom bij EU Perfume, de laatste bestemming voor hoogwaardige parfums en Eau de Cologne. Ontdek onze uitgebreide selectie van parfums voor zowel mannen als vrouwen van gerenommeerde merken zoals Dior, Versace, Paco Rabanne, Chanel en nog veel meer.
7,7

Taal

• Krzysztof Frajdenberg

Good price

• Linda Buning
    Geverifieerde klant van EU Perfume

Producten geleverd zoals gewenst. Was wel handig geweest als er wat eerder een mail was gekomen over de verwachte levertijd en waar in het bestel en afleveringsproces de bestelling zich bevindt, na de bestelbevestiging heb ik zes dagen niets gehoord. Dat vond ik niet fijn.

• Hoe beoordeel je EU Perfume?

• Arno Stock

schnelle Lieferung , immer würde ich hier bestellen

• Sylvia ten Hoove
    Geverifieerde klant van EU Perfume

Heerlijke geur. Let op er zijn twee versies van Molecule. De M-line en de E-line.

• Sabrina Forma

Parfait

• Ilona Daneels
    Geverifieerde klant van EU Perfume

Leveringstijd te lang maar was misschien een foutje van mezelf

• Priscilla Vanhaverbeke
    Geverifieerde klant van EU Perfume

We hebben uiteindelijk onze bestelling goed ontvangen al liet ze wat op zich wachten. Na een week hadden we nog niets van onze bestelling gehoord. Na het sturen van een mail kwam alles op gang en werden de producten de dag erna geleverd. Voor de rest was alles in orde, alles was met zorg ingepakt. Heel scherpe prijzen voor het Neutrogena gamma! Top

• natacha ceulemans

snel en professioneel

• Ekaterina Bystrova

zeer goed, dank u!

• Merve kaya
    Geverifieerde klant van EU Perfume

Dat was snel en lekker ruiken

• Viorel Spiridonov
    Geverifieerde klant van EU Perfume

I never received my order, although the tracking provided shows it as delivered to a strange person in an uncertain place. To all contact attempts - this company never responds so we are going to prosecute these fraudsters through the authorities!

Dear customer,
    If you clearly explain the issue and provide your order number, we will be happy to assist you.

• Françoise Saunier
    Geverifieerde klant van EU Perfume

Magnifique ! Prix très intéressants, livraison rapide, colis en bon état, je suis ravie !!

• Willem
    Review voor EU Perfume

Oplichting , maken allemaal deel uit van Tudor. Verdere stappen worden ondernomen om jullie offline te halen.

Mvg

Dear customer,