EZbuckethat

EZbuckethat

EZbuckethat is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van een breed assortiment bucket hats (vissershoedjes) aan Nederlandse en Belgische consumenten. Wij proberen zo veel mogelijk in te spelen op recente trends om onze klanten de leukste designs te bieden.
visserhoedjes hoeden modeaccessoires
De zekerheden van https://ezbuckethat.com

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Na jaren lang te werken bij succesvolle bedrijven en veel te leren begon ik mijn eigen ambities te krijgen. Ik wist een lange tijd niet waar ik wou beginnen, totdat ik in 2023 voor het eerst naar een festival ging. Ik wist meteen dat ik iets in deze industrie wou gaan doen, en in 2024 ben ik EZbuckethat begonnen. Mijn doel met EZbuckethat is om een breed assortiment aan leuke bucket hats beschikbaar te stellen voor Nederlandse en Belgische consumenten.


Bekijk Manifest