Eagletoys.nl
Kalle
Consistent fijne service, telkens een uitgebreider assortiment, altijd een extraatje bij de bestelling, mijn go-to plek om m'n collectie uit te breiden :)
Esther
Hele vriendelijke en snelle afhandeling
Hoe beoordeel je Eagletoys.nl?
Kenny Kes
Goede service en goed aanbod.
Carmen Meijer
Het was snel gelevered en mijn minie espurr figuur die ik had besteld was in goede staat voor de prijs.
Bianca
Leuke webshop, steeds weer iets nieuws en altijd goede service, communicatie en verzending!
Jeroen Ossel
Altijd goede communicatie en super snel de poppetjes in huis! Top 😀👍🏻
Mathieu
Perfect
Jeffrey Vercouteren
Snelle levering, prima service
Rubedo
Erg goede service en mooie winkel/website!! Het is wat duurder, maar de keuze is reuze en het helemaal waard.
Jakob Christiansen
I saw their ads on Instagram and wanted to purchase some of their figures. I didn't see an option to have it sent to my country, Denmark, on their site, so I contacted them and they were kind enough to set up shipping for me. When my package arrived, I was surprised to find some extra goodies they added for free. Next time I'm in the market for some figurines or merch, I'll definitely come back!
Bianca
Leuke webshop, service en verzending altijd goed!
Zina
Ik bestel hier ondertussen al vaker omdat het aanbod altijd heel goed is, kan hier dingen vinden die ik nergens anders voor zo'n nette prijs heb. Daarbij gaat het versturen altijd heel netjes en snel. Ben altijd zeer tevreden.
Mathieu
Livraison rapide, personne très réactive et sympathique
Daphne
Groot assortiment, snelle levering en makkelijke service!
Ilah van der Haas
Ik had de figurines snel binnen en ze zijn in super goede staat, lijkt als nieuw! Prijs was ook echt passend.
Bianca
Goede service en communicatie en snelle levering van de producten!
Marita Hoorn
Snelle levering goede prijs
Ian
Snelle service. Verzorgd aangekomen.
Bianca
Goede service, communicatie en verzending!
Demi
Snelle en goede service!