EasyAuti
Producten en tips voor structuur en prikkelverwerking.
9,8
Filter 326 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 240 met beschrijving

• Irene
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Leuk contact en snelle verzending

Antwoord van EasyAuti

Hoi Irene, bedankt voor je positieve review! Je hebt een mooie verzameling losse picto's uitgekozen. Veel plezier ermee 😁

• Anja van der Zanden
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede magneten met goede en uit legbare emoties. Geweldige site!!👍😊

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je complimenten Anja, fijn dat je zo tevreden bent 🤗

• Hoe beoordeel je EasyAuti?

• Willy Bos
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Groot aanbod, netjes verpakt, snel verzonden

Antwoord van EasyAuti

Hoi Willy, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik stuur je complimenten over het verpakken ook even door aan onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat doet hen altijd goed 😁

• Yvonne
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Het was een hele snelle service, want het pakketje was snel binnen. De pictogrammen zijn stevig, groot genoeg en er zit een goede magnetische achterkant aan. Heel erg fijn.

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent Yvonne, bedank voor je positieve woorden! Veel plezier met je picto's 😁

• Martine Bezuijen

Snelle levering, mooi product

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo blij bent met de picto's Martine! Veel plezier ermee. En: welkom in de community 😁

• Cindy Doets
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snelle levering duidelijke communicatie prijs en product perfect

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent Cindy. Bedankt voor de positieve review, daar zijn we heel trots op!

• Linda Schuijs
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Prachtige, functionele producten, goede service.

Antwoord van EasyAuti

Wat een mooie complimenten, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe picto's Linda! Veel plezier ermee 😁

• Lidia Bolteanu-Duchon

Super blij mee

Antwoord van EasyAuti

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestellingen! Veel plezier met de weekplanning en alle losse picto's 😅

• Grac
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mijn bestelling is niet aangekomen!
    Post nl heeft aan dat het wel bezorgd is in de brievenbus.
    Eerst zou de bestelling de 23e geleverd worden. Kreeg een melding dat het een dag later werd. 24 december ook niet geleverd terwijl dat wordt aangegeven en ook was het een kerstcadeau was. Ik krijg verder geen contact met de klantenservice..

Antwoord van EasyAuti

Wat vervelend dat je bestelling niet is bezorgd Graciella! Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van de bezorging door PostNL, maar dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend..
    Op kerstavond en tijdens kerstmis was onze klantenservice inderdaad niet bereikbaar. Tijdens werkdagen zijn wij te bereiken via mail en whatsapp. Ik heb je een mailtje gestuurd over jouw bestelling, hopelijk wordt deze vandaag of morgen alsnog bezorgd en anders lossen we het netjes voor je op ☺️

• Wendy
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snelle levering, mooi verpakt en met persoonlijke boodschap

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent Wendy! Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je bestelling 😊

• Toos Stoker
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snel bezorgd, leuk persoonlijk kaartje

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent Toos! Bedankt voor je review, veel plezier met je bestelling ☺️

• Ilona Brinkman
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooie produkten en goed contact.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Ilona, wat fijn dat je tevreden bent!

• Gitte Claes
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Verzorgde bestelling aan huis gekregen! Magneten werden direct goed gebruikt.

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn Gitte, dat de picto's direct goed gebruikt werden! Veel plezier ermee ☺️

• Paula

Goede en snelle service

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service Paula! Bedankt voor je positieve review 😊

• Lieselot Bauwens
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Netjes, snelle en correcte levering.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Lieselot, fijn dat je tevreden bent!

• RE
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Prettig contact, goed geholpen om een paar custom magneten uit te zoeken

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor de 5 sterren Rob, fijn dat je tevreden bent!

• Céline De Mullier
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Topkwaliteit en mooi verpakt met persoonlijke boodschap!

Antwoord van EasyAuti

Dank je wel Céline, we zijn trots op deze review 😅

• Sonja Diever
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Bestel veel bij hun. Altijd een snelle levering en compleet

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat je zo tevreden bent Sonja! Wij zijn ook blij met jou als klant 😁

• H.A. De Jong
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Super goede service. Er ontbraken een paar picto’s van de basisset. Deze zijn goed en snel alsnog nagestuurd. Zelfs met een excuus briefje erbij😍. Geweldige service!!

Antwoord van EasyAuti

Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen! Veel plezier met jullie nieuwe dagplanning 😁

• Daphne Pelt
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Zo blij mee al die pictogrammen echt een aanrader. Ook altijd nog een leuk bedankje erbij dat word erg gewaardeerd

Antwoord van EasyAuti

Wat leuk Daphne, dat je zo blij bent! Wij zijn ook blij met jou als klant. Bedankt voor je review 😁