EasyAuti
Pictogrammen en planborden voor meer structuur en duidelijkheid voor jouw kind met autisme.
pictogrammen kinderspeelgoed
9,7
Filter 538 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 371 met beschrijving

• S.W.A. Pleijte
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede service en goede kwaliteit magneet ik heb autisme en het geeft me nu zo veel rust met de magneetjes ik ga zeker in de toekomst meer bestellen als er ook magneetjes komen ook voor wat volwassener pictogrammen de meeste zijn voor kinderen maar verder ik ben er erg blij mee

• B.
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede service. Kreeg een nieuwe hoes opgestuurd na een scheur. De achterkant is niet te gebruiken zoals beschreven staat. Niet perse storend maar geen juiste informatie.

Antwoord van EasyAuti

Hoi Bianca, bedankt voor de feedback. Ik heb de producttekst nogmaals bekeken en zie dat deze niet helemaal duidelijk was. Elk vakje heeft inderdaad maar 1 opening, alleen aan de voorkant. Je kunt de achterkant van de opberghoes gebruiken door 2 pictogrammen met de achterkanten tegen elkaar in hetzelfde vakje te schuiven. Zo zie je aan de voorkant van de hoes 20 pictogrammen en aan de achterkant van de hoes 20 andere pictogrammen.

De producttekst is inmiddels aangepast op de website. Veel plezier met jouw pictogrammen en opberghoezen!

• Hoe beoordeel je EasyAuti?

• Jocqué Eveline
    Geverifieerde klant van EasyAuti

heel gemakkelijk in gebruik en de picto's worden goed bewaard in het doosje en je bent er geen kwijt

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor de 5 sterren Jocqué! Ik wens je veel plezier met je nieuwe bewaarblikjes.

• Tamara
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooie picto's voor en na het douchen.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je 5 sterren Tamara, fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel rust en overzicht bij het douchen 😄

• Lisette
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede stevige pictogrammen en snel verzonden.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je 5 sterren Lisette! Wat fijn dat je zo tevreden bent, ik wens je veel plezier met je nieuwe pictogrammen.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Ik vind het persoonlijk per maand nog best wat geld, voor kortingen en voor een whatsapp groep. Voor mijn persoonlijke situatie tenminste.

Antwoord van EasyAuti

Dank je wel voor je review, F. Voor iedereen weegt een bedrag anders, los van de inhoud en waarde van het abonnement. Ik mail je even persoonlijk, omdat ik wil checken of je weet dat je binnen je lidmaatschap ook toegang hebt tot de volledige Academy, met meerdere cursussen, 20+ masterclasses en printables.

• chaimae
    Geverifieerde klant van EasyAuti

ik ben zeer tevreden over de picto's. Ook de kwaliteit is top en het is makkelijk in gebruik doordat de picto's magnetisch zijn!

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Chaimae, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de picto's! Ik wens je er heel veel plezier mee 😃

• Gerdie
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Ondanks dat er tijdens mijn bestelling door technische online storing, kwa aantallen even iets niet helemaal goed ging, was dit supersnel opgelost na mail contact en had ik mijn bestelling super snel en nog voor kerst in huis. Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van de Picto’s en mis ik iets, is deze snel door Floor bijgemaakt, zij staat altijd open voor nieuwe ideeën en feedback. Ik beveel haar dan ook al vaker aan bij andere geïnteresseerden.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Gerdie, fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen waardoor je gewoon de aantallen hebt ontvangen die je wilde. En wat leuk om te horen dat je ons al zo vaak hebt aanbevolen in je omgeving! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe picto's.

• Susan
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooie producten. Heel zorgvuldig en met aandacht verpakt.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Susan, wat fijn dat je zo tevreden bent 😃 Ik wens je veel plezier met je nieuwe picto's!

• Isaura Swinnen
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Top! Mijn dochtertje van 3 met ass gaat hier heel goed op. Waar de dag eerst een strijd was met heel veel woedebuien. Zijn nu de woedebuien een stuk minder!

Antwoord van EasyAuti

Wat fijn dat jullie zo snel al verschil merken Isaura! Super leuk om te horen, dank je wel voor deze review. Ik wens jullie nog heel veel plezier met de picto's, en vooral heel veel gezellige, ontspannen momenten samen met je dochtertje ❤️

• Agnes Van der laan
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goeie service, pakketje was snel geleverd. Maar er was iets mis gegaan met inpakken. Na contact werd het direct opgelost , snel gereageerd.

Bedankt voor je positieve review Agnes! Veel plezier met de picto's 😄

• Laura Huizenga
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Helaas gingen de planborden bij normaal gebruik binnen 1-2 maanden kapot. Hoewel er schroefjes voor wandmontage bij zitten, gebruikte ik ze zoals op de website getoond: op een tafel, waar ze veel te kwetsbaar voor zijn. Ook de opberghoes raakte snel kapot en werd daardoor onbruikbaar. De aangeboden coulance, zoals vervanging voor de hoezen of korting, vind ik niet voldoende, want ik heb recht op geld terug. Ik heb bijna €400 besteed totaal, maar kreeg dus geen goede klantenservice. Hierdoor voel ik me rot en gebruik ik de pictos nu liever niet, ondanks dat de pictogrammen zelf goed zijn.

Hoi Laura,

Jammer om te lezen dat je uiteindelijk niet tevreden bent en je eerdere positieve review hebt aangepast.
    We hebben de afgelopen maanden meerdere keren contact met elkaar gehad en ik heb je in beide situaties een oplossing aangeboden.

Na schade aan de planborden door een val heb je gebruikgemaakt van de aangeboden korting op nieuwe planborden. Toen later een opberghoes beschadigd raakte, heb ik aangeboden deze kosteloos te vervangen.

Het spijt me dat deze oplossingen voor jou niet voldoende zijn geweest. EasyAuti is aangesloten bij WebwinkelKeur; het staat je vrij om daar een geschil aan te melden als je dat wenst.

• SABRINA
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede kwaliteit en netjes verpakt.
    Heel blij mee ik zal het zeler aanraden en er zelf vaker bestellen

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Sabrina, wat fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe picto's, hopelijk gaat het aankleden een stuk makkelijker nu 😃

• Hannelore Miseur-Roelands

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je positieve review Hannelore, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je nieuwe pictogrammen en vooral ook veel rust in de ochtenden 😄

• Alyssa Timmermans
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Heel tevreden al meerdere keren iets besteld

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je mooie review Alyssa, wat fijn dat je zo tevreden bent met onze pictogrammen en met ons als webshop 😃 Veel plezier met je nieuwste aanvulling van je pictogrammen-collectie!

• Tamara Markink
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooi uitgebreid assortiment picto's, snelle levering en vindt het prachtig dat het verzameld en ingepakt wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Fijn om daaraan bij te kunnen dragen.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je enthousiaste review Tamara, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Je hebt een mooie collectie picto's samengesteld zag ik, veel plezier ermee 😄

• Roos Hall
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Heel netjes en mooie producten waar je echt wat aan hebt.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor de 5 sterren Roos, fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jou en je dochter veel plezier met de nieuwe picto's 😄

• Simone
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooi product, snelle levering. Bewaarblik zou handiger mogen door bijvoorbeeld vakken.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Simone, fijn dat je tevreden bent met de picto's! De tip over de vakken in het bewaarblik nemen we mee.

• Jerica
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Goede service, kleine schade aan planbord. Maar na een mailtje meteen een passende oplossing. Top service en heel goed opgelost 💖

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je mooie review Jerica, fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens jullie veel plezier met je planbord en pictogrammen 😃
    Groet, Floor

• kelly
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Super snelle levering, netjes ingepakt wat het een extra feestje maakt om het uit te pakken. Top!

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Kelly, wat fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe dagplanning 😄 ~Floor