EcoRenu B.V.

8,7
Filter 293 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 167 met beschrijving

• K Ko
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Nog steeds niets ontvangen ,wacht al een week ik begrijp er niets van wel betaald natuurlijk

Antwoord van EcoRenu B.V.

op 20 april is uw pakketje netjes verzonden en de volgende dag lag deze ook klaar bij het postnl punt (21 april 13:31 Zending kan worden afgehaald bij de pakketautomaat). Deze is niet afgehaald. Nu geeft PostNL aan: Pakket is ontvangen door PostNL 26 april 19:31 Bezorgtijd: morgen

Ik raad dus aan om uw track en trace te controleren. Wij kunnen er uiteraard niets aan doen dat u het pakketje niet afhaalt :-)

• Chris Vandeweyer
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Onderdeel van de energiemeter was beschadigd. Ik gaf onmiddellijk aan dat ik het voorwerp wou retourneren. Tevens was de meter niet compatibel met mijn meterkast. EcoRenu weigert de retour te aanvaarden. Bovendien is het aangerekend bedrag hoger dan de nieuwprijs. EcoRenu komt de verplichting niet na om een retour te aanvaarden binnen de wettelijk vastgelegde termijn van 14 dagen. Zeker af te raden hier een aankoop te doen. Om het op zijn Nederlands te zeggen Ecorenu is een ”Beunhaas”.

Antwoord van EcoRenu B.V.

vervelend dat u ons zo beoordeeld. wij hebben u netjes een e-mail gestuurd voor extra uitleg, daarna hebben wij niets meer van u vernomen. Wilt u alsnog uw reactie geven op onze klantenservice adres? dan kunnen wij het uiteraard alsnog netjes oplossen voor u.

• Hoe beoordeel je EcoRenu B.V.?

• Robert Dekker
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Laagstet prijs die ik vond. Snelle levering zoals afgesproken.

Antwoord van EcoRenu B.V.

Fijn, daar doen we het voor: tevreden klaten!

• Michelle Vandamme
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Snelle levering, correcte afhandeling, nog geen ervaring met klantenservice.

Antwoord van EcoRenu B.V.

Fijn, daar doen we het voor: tevreden klaten!

• Brab
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Levering supersnel in een hergebruikte doos. Tent is na laatste gebruik direct in de tas gepropt zonder schoon te maken, moest binnentent stofzuigen. Een stok is provisorisch gerepareerd en ook is er een scheur in het dak dicht gelijmd. ‘Zo goed als nieuw’ klopt dus helemaal niet en ik heb niet het idee dat de tent is gecontroleerd voordat ‘ie te koop werd aangeboden. Echter ga ik er toch maar een paar nachten in slapen. Op goed geluk.

• joost vogtlander
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Een retour wordt ondermaats afgehandeld: op de wesite is een retourformulier niet te vinden, een mailtje gestuurd, maar die wordt niet direkt afgehandeld: er wordt verwezen naar een eerdere mai, waarin de retourprocedure gestart moet worden. Na die procedure gestart te hebben, weer geen formulier, maar een email dat de aanvraag eerst beoordeeld moet worden, en daarna dagenlang niets. Het voelt als nodeloos "klantje pesten", maar ik neem aan dat het ooit goed komt.

Antwoord van EcoRenu B.V.

Het retourformulier staat netjes en duidelijk vermeld in uw bestelbevestiging & uw bestelstatus pagina. Tevens kunt u altijd een e-mail sturen zoals ook vermeld op onze website. De reden dat wij inderdaad niet direct een retour 'accepteren' omdat wij elke aanvraag beoordelen. Waarom? Soms hoeft een artikel niet retour, mag het niet retour of komen we zelfs tot een nette oplossing waarbij u als klant en wij tevreden mee zijn :). Dit bespaard iedereen namelijk onnodige kosten en scheelt veelal ook onnodig opsturen van artikelen.

• PAUL WEERENSTEIJN
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Alles ging vrij snel en correct, het product is niet goed, er is een mail gestuurd met een foto, daar heb ik nog geen antwoord op gekregen, even afwachten dus, het zijn immers de paasdagen.
    8.4.26 Er is een gepaste en uiterst vriendelijke oplossing gemaild, dank daarvoor.
    We zijn inmiddels 10 dagen verder, geen remise ontvangen, nog een mailtje gestuurd, geen antwoord op gekregen, toch nieyt zo correct als ik dacht.

Beste Paul
    Bedankt voor uw review. Ik heb even gekeken wanneer de e-mail was: tijdens de paasdagen. U zult vast begrijpen dat wij dan gesloten zijn en netjes (vandaag) u een reactie nagegeven hebben :) we gaan er vanuit dat het opgelost is hiermee! Fijne dag!

• M.
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Goede prijs, top staat en snelle levering. Tevreden!

Super :) 😀

• Arjan Vuik
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Ik probeer iets terug te sturen maar krijg geen duidelijkheid

• gurbet lmz
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Ik kreeg de bestelling netjes binnen en ook de service is top.

Antwoord van EcoRenu B.V.

Super. Daar doen we het voor

• Katinka Kuterman
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Ik heb helemaal niks ontvangen (nog), geen melding dat ik het ergens moet gaan halen ...

Goedendag,
    Vervelend! Uw bestelling is de 25ste netjes verstuurd en meegegeven aan de DHL. Wij zien echter dat deze pas vandaag (31/03) op afleveren staat bij u. Dit is zeer vervelend. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. We hopen dat uw bestelling vandaag alsnog goed aankomt ! Veel plezier ermee alvast.

• Peggy Leemans
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Goede prijs en snel geleverd

Heel fijn Peggy! Veel plezier met uw bestelling

• DIRK TILLEMA

Snelle levering binnen 3 dagen

Antwoord van EcoRenu B.V.

Super, bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

• J. Warminkvan der Helm

Snelle levering.

Antwoord van EcoRenu B.V.

top, fijn dat onze vervoerders ook meewerken :)

• Jan van Hassent

Precies wat ik wilde

Antwoord van EcoRenu B.V.

Top kijk daar doen we het voor :-) tot de volgende keer!

• Sandra Van os
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Snelle levering er bleek1 onderdeel te missen contact via mail gehad en het onderdeel werd vlot geleverd

Graag gedaan :)

• Djago
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Supertevreden....helaas zijn de boortjes slecht en niet goed geslepen...

Antwoord van EcoRenu B.V.

Ai! dat is wel vervelend. Vooralsnog veel plezier gewenst met uw boortjes

• Jimmior Kroon
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Product komt niet overeen met product op afbeelding

Beste Jimmior,

Wat vervelend om te zien dat we een 1-ster review krijgen. Als u inderdaad het verkeerde product ontvangen heeft, is dat uiteraard niet de bedoeling. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons op klantenservice@ecorneu.nl ? Dan kunnen wij het uiteraard het voor u oplossen.

• Marga Glasbergen

Antwoord van EcoRenu B.V.

Super, dat zien weg graag. Bedankt en hopelijk tot de volgende keer.

• Bert ritsema
    Geverifieerde klant van EcoRenu B.V.

Ze hebben hem voor mij naar Spanje gestuurd. Hij was wel een week onderweg maar is goed aangekomen.

Antwoord van EcoRenu B.V.

Dat is inderdaad lastig naar Spanje toe, het duurt allemaal wat langer helaas. Fijn dat het gelukt is, veel plezier ermee!