Eenmannenkado.nl
Ontdek onze kado's door te selecteren op het type man, de gelegenheid waarvoor jij een kado zoekt, of zoek lekker in alle kado's.
W.H.
Niets op aan te merken. Alles was naar wens
Alwin Niemeijer
Geen idee; bestelling ligt hier klaar als kasdo voor jarig kleinkind. Zegt me verder niets. Ik zie wel wat ze ervan vindt.
Hoe beoordeel je Eenmannenkado.nl?
K. W. Kooreman
Keurig op tijd geleverd en de inpak service is prima, ziet er heel netjes uit.
Antwoord van Eenmannenkado.nlLeuk om te lezen, veel plezier van het kado! Groetjes Sanne
Marianne Berends
Mooie shirts ontvangen, snelle levering
Antwoord van Eenmannenkado.nlWat fijn Marianne, heel veel plezier van de shirts en een fijne dag gewenst!
Rita Janssen
Snelle levering . Gelukkig kwam er een mail waarin stond dat de levering was gebeurd want het pakje was gewoon aan de voordeur gelegd die bijna nooit wordt opengedaan!!
Antwoord van Eenmannenkado.nlHi Rita,
Wat vervelend dat het pakketje zo is achtergelaten. Hier mag je best wat van zeggen tegen de postbode want dat is uiteraard niet de bedoeling. Gelukkig is het niet zoekgeraakt!
Heel veel (geef) plezier van het kado.
Groet, Sanne -
Nel
Snel geleverd. Prima prijs
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel voor je review Nel, leuk om te horen!
Cobie Lamers
Geweldige service, mooie luxe gratis 🎁 cadeau verpakking. Snelle levering!
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Cobie, leuk om te lezen. Heel veel plezier met het geven van het kado!
Anouk Berbers
Snelle
Janny
Volgende dag geleverd en ook leuk ingepakt. Super service! Scheelt mij weer inpakpapier kopen. Heel tevreden en het cadeautje is ook enthousiast ontvangen.
Antwoord van Eenmannenkado.nlLeuk om te lezen Janny, dankjewel!
Margreet Versluis
Ik heb niets ontvangen
Jettie van de Meerendonk
Geweldig snelle service!!!
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Jettie, leuk om te lezen! :D
Eric de Waal
Snelle reactie op vragen en goede levering.
Antwoord van Eenmannenkado.nlThanks Eric, dat maakt ons blij.
Héél veel plezier van je kado! -
Sanne
Fantastische service!
Antwoord van Eenmannenkado.nlTnx Sanne!
Hanneke Lemmens
Het product (vogelhuisje) doet het wel maar rammelt. Wat zit er los?
Antwoord van Eenmannenkado.nlHi Hanneke, nav je review heb ik je direct een mail gestuurd. Ik kijk erg uit naar je reactie want we lossen dit graag voor je op!
Fijne dag, groet Sanne -
Jessica
Leuke producten en supersnel bezorgd! Top-service!
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Jessica, dat is nog eens leuk om te lezen! Graag tot een volgende keer :)
Yvonne
Goede service, snel geleverd! Aan wie ik het cadeau heb gegeven, was er super blij mee en vond het een heel leuk origineel cadeau. De t-shirts voor vader en kind.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Yvonne wat een leuk bericht om te lezen! Goed om te horen dat het kado in de smaak is gevallen. Heel veel plezier voor degene die ze heeft mogen ontvangen. Fijne dag!
José Kalthof
snelle levering
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel José!
Mauk van Heemstra
Het product is top, maar de webwinkel drammerig commercieel en de titel mannenkado achterhaald.
Antwoord van Eenmannenkado.nlBeste Mauk, hartelijk dank voor je bericht en je feedback. Meer dan welkom! Kun je specifiek aangeven op welke manier je ons drammerig vindt? Ontvang je bijvoorbeeld teveel mails naar je mening of is er een andere reden?
Het is voor ons heel waardevol wanneer we je concretere feedback daarop mogen ontvangen. Ik kijk dan ook met plezier uit naar je reactie.
Veel plezier van je kado.
Groet,
Sanne -
Mieke
Netjes verpakt, snelle levering.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Mieke, veel plezier van je kado!
Caro
Fijne website. Prima service.
Antwoord van Eenmannenkado.nlThanks Caro en een hele fijne dag gewenst!