Electrosteps.nl

Electrosteps.nl

Officiële Dealer in E-Bikes & E-Steps.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 09-07-2025 stopgezet

9,1

• Pascal
    Review voor Electrosteps.nl

Op 15 juni step besteld en betaald, bevestiging ontvangen per mail. Vervolgens niets meer gehoord en mail gestuurd maar deze komt niet aan. Geen telefoonnummer of ander e-mail adres beschikbaar.
    Webshop electrosteps.nl is niet meer in de lucht…..
    Ik overweeg aangifte te doen als dit niet wordt opgelost

• 1 ster waardig
    Review voor Electrosteps.nl

7 juni bestelling (electrische vouwfiets) geplaats tot heden niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken, diverse mails gestuurd.....geen reactie, 1 x contact gehad via WhatsApp, ik zou zsm trackinginfo krijgen. Helaas niks meer vernomen. Dagen bezig om contact te zoeken maar helaas niks wordt beantwoord!! probleem is nu kenbaar gemaakt bij Klarna. Heb in dit bedrijf geen vertrouwen meer, hier wil ik geen zaken meer mee doen.

• Jan Henriet
    Geverifieerde klant van Electrosteps.nl

Levering zoals afgesproken.

• Ravena
    Review voor Electrosteps.nl

Ik Heb een elektrische fiets hier besteld en het kwam super goed binnen! Dankjewel Electrosteps.nl

• Joris
    Review voor Electrosteps.nl

De step rijdt soepel en batterij gaat lang mee. Echt blij mee. Mijn vrienden willen er nu ook één!

• Emma V.
    Review voor Electrosteps.nl

Top service! Ik had een vraag over het slot en kreeg direct reactie. Alles netjes geleverd.

• Erika
    Review voor Electrosteps.nl

Dankjewel voor de snelle communicatie en de goede kwaliteit!

• Riata
    Review voor Electrosteps.nl

Goede prijs-kwaliteit. De klantenservice is vriendelijk en denkt echt met je mee.

• Murat
    Review voor Electrosteps.nl

Mijn zoon is er helemaal weg van. De step is stevig, snel én ziet er strak uit.

• Kevin D.
    Review voor Electrosteps.nl

Heel tevreden met mijn aankoop. Goed advies gekregen via WhatsApp en duidelijke website

• Laura J.
    Review voor Electrosteps.nl

Super snelle levering en de step rijdt top! Binnen 2 dagen in huis en meteen kunnen rijden.

• Thijmen
    Review voor Electrosteps.nl

Perfect voor in de stad. Lichtgewicht en stijlvol. Krijg er vaak complimenten over. Dankjewel!

• Marko
    Review voor Electrosteps.nl

Accu gaat verrassend lang mee. Klein minpuntje: handleiding mocht iets duidelijker.

• Raielle
    Review voor Electrosteps.nl

De step rijdt echt soepel! Binnen twee dagen geleverd. Ik ben fan.

• Jay Maas
    Review voor Electrosteps.nl

Mooie step, rijdt hartstikke lekker, goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd. Erg blij mee. Ook op onze vragen kregen we snel antwoord. Kan dit zeker aanbevelen.

• Lucas de Groot
    Review voor Electrosteps.nl

Super mooie step, rijdt heerlijk en is mooi qua design. Ik beveel deze zeker aan!

• Isabel de wit
    Review voor Electrosteps.nl

Ik gebruik het om naar school te gaan en naar mijn werk. Ik vind het zeer handig en het is licht om te dragen, zeker een aanrader!

• Jessly
    Review voor Electrosteps.nl

Fatbike besteld als vervanger voor m’n scooter. Geen spijt – rijdt soepel én zuinig. Perfect!

• Steven
    Review voor Electrosteps.nl

Dikke banden, stoer frame en goede actieradius. Fatbike is elke cent waard.

• Willem
    Review voor Electrosteps.nl

Mijn e-bike van Electrosteps is perfect voor woon-werkverkeer. Stil, snel en comfortabel.