Elektronica voor jou
Frank van Kasteren
Keurig ingepakt en snelle levering.
Stef Okken
Snelle levering! Ik ben erg blij want deze schakelaar kwam overeen met de Dreaver Loopband. Deze was defect en vervangen met deze Switch. Alles werkt weer naar behoren.
Hoe beoordeel je Elektronica voor jou?
gdm jetten
Door het weer in januari wat laat bezorgd maar een goede afhandeling
Richard Nobel
Leuk assortiment (hoewel helaas een aantal producten niet op voorraad waren), tegen goede prijzen. Ik geef 4 van de 5 sterren, omdat de vernieuwde webshop nog niet helemaal goed functioneert en omdat er geen reactie was via WhatsApp. Maar verdere klantenservice prima in orde (via e-mail en telefoon). Verzending van pakketje snel geregeld en goed ingepakt. Ik ga vast nog vaker bestellen bij ElektronicaVoorJou.
ron stolk
Snel, ruime voorraad, keurige prijzen
Alex Kwarts
Duidelijke website, goede prijzen en een ruim assortiment. En niet geheel onbelangrijk slechts 1km bij mij vandaan in Leusden, dat scheelt dus verzendkosten!! 🙂
Aapm Loonen
Specifieke accu is niet inbegrepen en dit staat heel beperkt aangegeven (moet echt zoeken in de bewchrijving). Tevens best duur voor een versie zonder accu.
Bob Smits
Goede service , goede adviezen gekregen. Na plaatsing van de order constant op de hoogte gebracht van de status
Lex van de Water
Zeer snelle levering rondom de feestdagen.
w.n. walbeek
goedzo
Tom Ten Berge
Geen klachten, wat zeldzaam is tegenwoordig
Ronald L
Snelle levering, ook tussen kerst en nieuwjaar. Goede prijzen. Helaas geen haakse female headers om mijn project af te kunnen maken
Milan Van Vossen
Snelle levering, bestelling was zo thuis
Alsu Askarova
arrived finally
Jack Jansen
Goed, goedkoop, snel geleverd.
Haka
Prima snelle verzending in een mooie verpakking
John Keijzer
Zeer snelle levering, prima unieke produkten, goed verpakt.
Rayan Echibi
Heel weinig info over tijd van bezorging
Raymond Steverink
Bestelproces had even wat ondersteuning nodig. Daarna prima. Snelle levering.
Henk
Leuk electro pakketje