Eliassen Home & Gardenpleasure
Heel veel van de webshop ook live te bekijken in onze zaak in Ammerzoden vlakbij 's-Hertogenbosch.
Leon
Het water ornament is werkelijk prachtig. Gezien de gunstige prijs had ik het meer plastic ogend verwacht. Maar de kleur is super en het ziet er absoluut premium uit en staat binnen, wat eigenlijk niet de de bedoeling was was, voor binnen zouden we nog kijken , en hadden verwacht daar meer aan kwijt te zijn. Maar deze is perfect binnen en voor buiten zoek ik nu nog iets voor in
Renske Berendsen
Super netjes geleverd. Met zelfs nog leuke kerstcadeautjes.
Hoe beoordeel je Eliassen Home & Gardenpleasure?
W Smits
Super snel binnen en zeer goed verpakt. Produkt is ook geweldig.
Tineke
Heel erg blij met mijn schilderij!!
Lieve Bollen
Goede service en de prijs valt heel goed mee!
Andrea Nilges
Wir sind begeistert! Alles hat für uns gestimmt: Die Qualität, der Preis, schnelle Lieferung! Herzlichen Dank; alles war wunderbar!
Magda Winters
De kleur van de vaas die ik besteld had komt volledig overeen met de kleur op de website. De vaas was héél goed verpakt, en snel geleverd op 3 dagen in België!
Marjan
ruime keuze, zeer snelle verzending. Vaas zeer zorgvuldig verpakt
Ook een leuke attentie erbi -
Eddy Van Otten
Prima snelle service met zeer goede kwaliteit en met een verrassend mooie attentie !
joost schriever
Mooie collectie tuinvazen! Prima geholpen en uistekend geslaagd. Aanrader!
Dirk Weitkemper
Good price and quality, fast delivery.
Inge Jansen
Niet alles is op voorraad...bij grote bestelling toch verzendkosten.
Sape Miedema
snel geleverd goede kwaliteit
Anna
Prima service, zeer goed verpakt en netjes bezorgd.
CJ Kroezen
Goed verpakt en goede prijs!
Lotte Van Dijken
Super mooi beeld en heel snel ontvangen
Linda
Geweldige service. Product is ongeschonden op tijd bezorgd
Larissa Claeys
De stenen die ik bestelde waren van uitstekende kwaliteit om te schilderen. Ze waren absoluut niet stoffig, waardoor we onmiddellijk konden beginnen schilderen. Daarnaast waren de stenen veel goedkoper dan de stenen die ik op andere websites had gevonden.
Bij onze bestelling kregen wij een gratis muts wat een toffe aanvulling was. Wij hadden deze stenen nodig voor in onze klas. De muts hebben we verloot onder de leerlingen. Ze waren hier heel blij mee!
Voor het plaatsen van de bestelling had ik een vraag gestuurd over de levertermijn. Deze werd snel beantwoord! Heel tevreden! -
Lisa Huiskamp
Super fijne en snelle levering! Behulpzaam en denken graag met je mee.
Helmut Schüßler
Perfect !!!