Elisense landelijke badkamermeubels

Elisense landelijke badkamermeubels

Elisense is gespecialiseerd in sfeervolle landelijke badkamermeubels van massief hout. Door de enorme diversiteit aan verfkleuren en bovenbladen (hout, natuursteen of composiet) kunt u onze badkamermeubels aanpassen aan uw eigen badkamerstijl.

Al onze meubels worden voorzien van een unieke afwerking, die zeer geschikt is voor gebruik in de badkamer. We vermelden per meubel de kleurmogelijkheden, afmetingen en prijzen. Alle meubels zijn standaard voorzien van een massief houten wastafelblad. Bij de meeste modellen kunt u tegen meerprijs kiezen voor een wastafelblad van natuursteen of composiet.

We ontwerpen onze wastafelmeubels zelf en besteden veel zorg aan de kwaliteit en afwerking en bieden u daardoor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Onze productie beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap.
De zekerheden van https://www.elisense.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.