Elite CarCare
Ben je op zoek naar de beste auto poetsproducten voor het interieur of de lak van de auto? Dan biedt EliteCarCare.nl een uitkomst! Bij ons heb je volop keuze uit producten voor het schoonmaken van de auto van verschillende topmerken en in verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je autoshampoos, verschillende waxen en producten voor het reinigen van de autobekleding. Voor iedere fase van het autopoets proces hebben we een product dat aansluit! Of je nou op zoek bent naar een goede washandschoen of een polijstmachine, wij hebben het.
J. Oudenes
Snelle verzending en keurige afhandeling
Alexandre
Eenvoudig bestelprocedure en snelle levering
Hoe beoordeel je Elite CarCare?
Stijn Raes
Heeeeeel snelle levering,heel blij met de produkten stellen niet teleur.
Yalcin Gulbag
Goede kwaliteit, goede service en snelle levering!
Ruben
Duidelijke shop, snelle verzending. Ik had een vraag over een kortingscode en die werd snel en effectief behandeld.
Łukasz Wróblewski
Prima
Bouke VD TUIN
Kreeg klantenservice niet te pakken. Waarom geen gebruiksaanwijzing in het NL. Ik lees geen moeilijk engels of duits?? Dit is niet fijn en heb het nog steeds niet gebruikt. Is er geen NL beschrijving??? Aub
Antwoord van Elite CarCareHallo Bouke,
Bedankt voor je review. Een Nederlandse handleiding vind je altijd bij onze producten in de webshop onder het tabblad "hoe te gebruiken".
Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben kunt je ons altijd mailen. -
Richard
snel geleverd heel fijne machine werkt goed -
Ivo Steemans
Snelle levering, bestelling was er voldoende dag al
Danny Vandenbroeck
Snel en goed geleverd
Yassine mouloud
Snelle levering goede service
A Klasse Detailing
Snelle levering en goede service
Mariola Jaworowska
Snelle levering en super product!
Rudi
Een applicator die goed in de hand ligt en goede grip heeft
Sander Snijders
Snelle levering en iets extra’s aangename verrassing
Rennie Veldhuizen
Prima product. Ondanks black friday..cyber monday sint en kerst..toch snel bezorgd.
Maurice Kruijs
snelle levering apparaat werkt perfect
Marco De Jong
Snelle levering en niks te duur echt helemaal top
Timothy Lybeer
Dag na bestelling pakketje al ontvangen , super!
Seweryn Babiński
Ik vind het een goede winkel die zijn producten goed weet te omschrijven, dat is één ding, en een ander ding is professioneel, dat er zoveel aanbiedingen en mogelijkheden zijn in deze winkel.