Elite kruiden
Jaell Caupain
Levering is snel, en de kruiden zijn heel goed
Linda Vervoort
Hele lekkere thee zalig bestel ik nog in de toekomst
Hoe beoordeel je Elite kruiden?
Anouschka Tanoewihardjo
Snelle service en de Ceylon kaneelstokjes smaken heerlijk. Ik heb heel wat proefmonstertjes erbij gekregen. Ben super tevreden. Echt een aanrader om hier je biologische producten te bestellen.
Bilal Göker
Vannzeer hoge kwaliteit en de mix kruiden zijn heerlijk!
Omar Bozkurt
Heerlijke kruidenmixen die doen wat ze beloven. Goede toevoeging aan de keuken en snelle levering.
R.
Na wat uitgangingen. Allemaal nietjes geleverd. Het is altijd mooi om te zien wanneer een kleine ondernemer het druk heeft👍🏻
Emine
Eindelijk een plek gevonden waar écht duidelijk is welke Ceylon kaneel je krijgt. Bij elitekruiden.nl de exclusieve Alba-variant besteld—geen cassia, maar pure topkwaliteit. Wat een verschil in geur en smaak!
Ook een sample ontvangen van een Ceylon kaneelmelange met H1-variant: echt een sensatie voor kaneelliefhebbers. Daarnaast nog andere kruiden besteld en ik werd verrast door de vele extra samples. Wat een gulle ondernemer en uitstekende service.
Voor mij een vaste plek geworden. Absolute aanrader! -
Bianca
Snelle levering, en de producten van kwaliteit. Super tevreden en kom snel terug
John
Fijne producten en van top kwaliteit. Snelle levering! Bedankt!
Teresa Holt
Aanrader !!! Ik gebruik regelmatig Ceylon kaneelstokjes. Ik kochten deze via een andere winkel. Toen kwam ik Elite kruiden tegen op social media,en ging bestellen. De kwaliteit van deze kaneelstokjes zijn niet te vergelijken met anderen. Je ziet,maar proeft vooral het verschil. Ook kreeg ik diverse kruiden en thee om te proberen. Ik ben om. Alle kruiden, alle thee bestel ik alleen via Elite kruiden. Absoluut aanrader.
Abdullah Solaiman
Eddy
Raúl Alvarez
Geweldig. Ik merkte meteen dat hier iemand met échte passie en kennis de video’s aan het maken was. wat ik heb besteld is van pure en unieke kruiden. De samengestelde mixen zijn een genot voor de gehemelde geweest. De kwaliteit van de Ceylon kaneel is top en je proeft echt het verschil.
Absoluut een aanrader voor iedereen die van koken houdt en op zoek is naar smaak, kwaliteit en pure passie. -
Fatih Ogretici
Ik heb cadeautjes gekregen bij mijn bestelling, super lief..
B. Eralp
Snel geleverd, alles was netjes verpakt. En tot mijn grote verrassing zaten er wat kleine dingetjes bij om te proberen.
Tim
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Elitekruiden.nl. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo’n goede kwaliteit thee kunnen vinden de smaak, geur en versheid zijn echt van een ander niveau. Daarnaast is de kaneel echt next level, je proeft direct dat dit geen standaard supermarktkwaliteit is.
Wat ik ook erg waardeer is de service. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de producten ook nog eens scherp geprijsd.
Kortom: topkwaliteit, goede service en eerlijke prijzen. Absoluut een aanrader! -
E Vrij
Goede sortering en kwaliteit. Advies op ‘n handgeschreven papier. Hoe uitzonderlijk, super.
Souad
Ik ben echt super tevreden! De levering was snel en kreeg er zelf wat extra kruiden/thee bij!
Daarnaast proef je de kwaliteit van de kruiden en thee; je merkt echt het verschil met andere kruiden. Voor mij is Elite kruiden absoluut een aanrader! -
Beaudine Van den berg
Echt alles is zo lekker! Bezorging goed geregeld helemaal top.
Suzana
2 weken geleden, 2 bestellingen gedaan en meteen de volgende dag alles in huis! Kwaliteit voor een mooie prijs, naast de bestelling waren er verschillende dingen bijgevoegd om uit te proberen! 👌🏾
Ezgi
Topervaring met Elitekruiden! Supersnelle levering en als verrassing kreeg ik meerdere proefsamples van verschillende kruiden mee. De kwaliteit is echt uitstekend en de kaneelstokjes zijn van ongekend hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader!