Elvou
Wouter
Zeer kundig bedrijf en goede producten!
Gerdina
Altijd snelle levering! En super fijne en eerlijke producten.
Bedankt voor jullie inzet!! 🫶🏽 -
Hoe beoordeel je Elvou?
Mark
Service geweldig, binnen een dag reactie op mails! Daarnaast had ik zelf iets fout gedaan in m’n order, zonder verzendkosten kreeg ik het zo nagestuurd! Echt hele fijne partij die het beste voor heeft met iedereen
Hielke Snoei
Super product, snelle service
Marleen
Ik gebruik nu al ongeveer een jaar de vanilleproteinepoeder en de creatine ,en ik ben er enorm tevreden over.In het verleden heb ik enkele andere merken geprobeerd maar daar reageerde mijn lichaam helaas niet goed op.Sinds ik jullie producten gebruik ,heb ik daar geen last meer van en voel ik mij er echt goed bij . Voor mij zijn dit producten waar ik met vertrouwen bij blijf en die ik zeker kan aanraden
Niket
Ik was 1x per week mijn haar, voorheen met een ‘minder meuk’ shampoo en nu sinds kort met Elvou. Het product gebruik is even wennen het schuimt (bij mij) niet, het bevestigd alleen maar dat ik een meuk vrije shampoo te pakken heb. Ik denk dat ik hierdoor nu nog iets te veel shampoo gebruik, maar dat is gewoon echt wennen. Daarna voelt mijn haar echt super aan. Tijdens het aan de lucht drogen merk ik al hoe zacht en schoon het is, en na een week was het nog niet zo vet als voorheen met andere shampoo. Ik ben helemaal fan!
Dieme Ali
Majella Lammers
snelle levering, maar wat natuurlijk het voornaamste is: een kei-goed product. Het doet wat het belooft. Heb al verschillende merken geprobeerd, dit is voor mij de beste
Johan Van vulpen
Alles van goede kwaliteit
Tien
Snelle levering van top producten 💜
Joyce
Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vragen! En ben zeer te spreken over Elvou 😃ik heb nu ook hun schoonmaak lijn besteld ben heel benieuwd!
Norbert
Ik kreeg vrijwel direct antwoord op een vraag, waar gelijk naar gehandeld werd. Zo zou de service overal moeten zijn. Dit is OOK een reden om gebruik te maken van Elvou!
M A
heerlijk eiwitpoeder, lost goed op, smaak is natuurlijk. Goede service en snelle levering.
Malyk Thiam
De bestelling was er snel maar niet de juiste. Ik had blijkbaar de verkeerde smaak gekozen en toch krijg ik gratis de electrolytes die ik wou gratis. Fantastische service!!
Maartje van Wermeskerken
Toen ik m'n bestelling openmaakte zaten de dop en seal scheef, stuurde een mailtje om te vragen of ik ze gewoon nog kon gebruiken, maar voor ik het wist was er al een nieuw potje opgestuurd, super service!
Eva Sikkes
Ik heb de female formula gebruikt van Elvou, ik voelde me heel down/neerslachtig door dit supplement. Toen ik stopte was dit meteen voorbij. Ik ben wel heel gevoelig voor supplementen, maar neem dit dus niet zomaar zonder dat je goed weet wat voor invloed het heeft op je hormonen.
Nathalie Berendsen
Snelle levering!
NH Leurs
Snelle levering, goede kwalitatieve producten!
A. Berkelmans
Collageen