Epic Wood
Laten we eerlijk zijn: wat is er nou leuker om te geven of krijgen dan iets dat ├ęcht persoonlijk is en helemaal bij je past? Bij Epic Wood maken we onder andere gepersonaliseerde geboorteposters van hout, leuke houten kerstballen, gepersonaliseerde taarttoppers voor bruiloften en verjaardagen en gegraveerde snijplanken. Met unieke en eigentijdse designs proberen we een leuke cadeautje te hebben voor iedere gelegenheid.
Houten Geboorteposters, Gepersonaliseerde Taarttoppers, Houten Kaarten
De zekerheden van https://www.epicwood.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Martine & Nick en samen vormen we sinds 2016 de basis van onze onderneming Epic Wood. Al 4 jaar doen we ons best om leuke items te bedenken en te maken van hout en kunststof, om deze vervolgens aan te bieden via onze webshop. Alle items die we aanbieden in onze webshop worden door ons van a tot z ontworpen, gemaakt, ingepakt en verzonden vanuit onze mooie workshop in Breda. De meeste van onze items zijn gepersonaliseerd en worden door ons zelf gegraveerd, of gesneden met onze moderne lasermachine.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.