Esthecin
Lia
Snelle levering prima bedrijf
Elke-Maria Kögler
Schnelle Lieferung! Super!
Hoe beoordeel je Esthecin?
Jootje
perfecte service en levering
Madeleine Bär
Goed product
Mieke van Baal
Goed spul, wel erg prijzig
Agnes Gilissen
Binnen 3 dagen.
Louise De Widt
snelle levering goed product
Joyce
Ik gebruik Esthecin al sinds 2 jaren en ben heel tevreden! Mijn haar is veel sterker geworden en ik verlies geen haren meer. Ook is mijn haar voller.
Ik blijf Esthecin gebruiken! -
Patricia Hoekstra
Kan niet beoordelen hoeveel vooruitgang er geboekt is
Te duur en weinig resultaat
Ik vind Esthecin veel te duur, alleen voor de happy few.
Ik gebruik het al anderhalf jaar, zie geen merkbaar resultaat.Antwoord van EsthecinDe werking van Esthecin is afhankelijk van de aanwezigheid van haarzakjes en de kwaliteit daarvan.
Dat betekent: Als er geen haarzakjes meer aanwezig zijn zal Esthecin niet kunnen werken.
Als de haarzakjes erg zwak zijn duurt het langer voordat er nieuwe haren met het blote oog zichtbaar zijn. Dat kan makkelijk tot 9 maanden duren.
Indien u vragen heeft over het gebruik van Esthecin of hier meer duidelijkheid over wenst, kunt u contact opnemen via helpdesk@esthecin.nl -
Anoniem
Levering binnen de opgegeven tijd
Anoniem
Ik gebruik het nu ongeveer 2 jaar, het resultaat is dat mijn haar niet voller is geworden, maar ook niet dunner daar ben ik dus wel tevreden over, het zou fijner zijn als het voller zou worden.
Anoniem
Ik had kale plekken op mijn hoofd. Ik gebruik Esthecin al vanaf oktober 2018. Nu zijn de kale plekken veel minder en is mijn haar steviger.
foutloze snelle verzorging.
Anoniem
Prima service. Erg jammer dat t product ERG duur is geworden.
Anoniem
Afwachten wat het resulteert.
Anoniem
Al jarenlang trouwe klant.
Anoniem
Ben er nu net een week mee begonnen en op zich voelt het prettig aan, lekker verkoelend op je hoofdhuidvolgens mij ben ik wel wat haren verloren, maar dat zou alleen maar goed zijn op het beginwe gaan het zien!
Anoniem
Goed product, snelle levering!
Anoniem
1 ding zit mij niet lekker: en dat is dat jullie prijs zo verschrikkelijk omhoog is gegaan. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk. Het zou juist zo moeten zijn dat als je samengaat met een andere grote aanbieder dat de kosten e.d. juist goedkoper zouden moeten worden. Om dit naar jullie klanten zo af te rekenen vind ik belachelijk. Groet, C. Steffens