Euro-Label BV
Amir Fonteijn
Snel, altijd vooraad en fijn contact!
Mark van Wijnen
Zeer fijne service. Echt een aanrader voor iedereen.
Hoe beoordeel je Euro-Label BV?
Vivian Elings
Prettige communicatie tijdens het afstemmen van de order, duidelijkheid over levertijd. Bestelde producten zijn keurig en volledig afgeleverd! Zeer tevreden, een aanrader dus!
Kitty Uffelie
Super service :)
Kees van der Pol
correcte en nette behandeling van je order
Pierre van Bentum
U vraagt om een review maar de bestelde etiketten zijn nog niet binnen. Dus is een review
Antwoord van Euro-Label BVHoi Pierre, bedankt voor je review. Het komt in deze drukken weken helaas wel eens voor dat onze vervoerder er een dag langer over doet 😐 Sorry daarvoor. We doen ons uiterste best om alle verzendingen elke dag op tijd de deur uit te krijgen. We hebben het pakket om donderdag 27 november verzonden. Afleveren op vrijdag lukte helaas niet dor de drukte bij DHL maar gelukkig is het pakket de maandag erop alsnog bij je langs gebracht. Excuses voor de vertraging, natuurlijk hebben we een mooie kortingscode voor je klaarstaan voor je volgende bestelling. Succes met de kerst drukte en alvast warme dagen toegewenst 🎄🎅🏼
Erwin
Scherpe prijzen snelle levering.
Top klantenservice.
Zebra 230D in een mum van tijd aangesloten op de Imac mbv Michael.
💪 -
Rudolf
Snelle levering en uitstekende after service inzake installeren van etiketten printer
Gisley Khadje
Tevreden met dit bedrijf! De levering is super snel en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam :)
Gerrit Braaksma
Super service. Verkeerde levering kosteloos omgeruild. Direct opgelost. 👍
Larissa Bontekoning
Bestelling was snel in huis, geen klachten !
Sabrina Meyvis
Na bestelling, snelle levering. Super!
Dicky Weidema
Na wat misverstanden en de altijd vriendelijke mensen aan de telefoon is het probleem tot volle tevredenheid opgelost.
PO: 4608156 - 8908
Service van topkwaliteit en zeer snelle levering, we zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst vaker gaan bestellen bij Euro-Labell BV!
Martijn Schwarzer
Snelle levering, leuk presentje en goed verpakt
André Nienhuis
Geweldige service, telefonisch goed geholpen!
R.T. Hensbergen
Snelle levering, goed prijs en service
Walter Jaegermann
Snel geleverd, prima prijs.
Titia Rozema
Super service!