Euro-Label BV

Euro-Label BV

Euro-Label produceert en levert etiketten voor de allerbeste prijs van heel Nederland. Wij zijn innovatief, zeer flexibel en betrokken bij onze klanten. Mede door ons uitgebreide productportfolio en onze eigen productie voldoen wij aan de etiketteerbehoeften van al onze klanten. Bespaar flink op de aanschaf van labels en koop je labels zeer voordelig in onze webshop. Alle labels in onze shop zijn vele malen goedkoper dan de labels die origineel voor uw labelprinter worden verkocht.
9,2
Filter 2067 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1215 met beschrijving

• Joan No Excess
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Super samenwerking om onze speciale stickers zo snel mogelijk te ontvangen

• Jasmijn & Stan
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Ze hebben geen tijd voor ondersteuning, moest over half uur maar weer terug. Daarna weer half uur. Daarna in de mail, maar nooit antwoord gehad. Heel zwak.

Antwoord van Euro-Label BV

Beste Jasmijn en Stan, we vinden het natuurlijk zeer vervelend voor je dat de printer niet aangemeld wordt op jullie Wifi netwerk. Dat kan soms inderdaad lastig zijn. Wij hebben heel veel verstand van bonnenprinters maar niet van jullie Wifi netwerk. We bieden altijd gratis support maar wanneer het om Wifi gaat kan het met veel verschillende dingen te maken hebben. Wij vragen wij dan altijd door naar het soort kassasysteem waarmee je werkt, het soort Wifi netwerk dat je hebt en wat voor beveiligingen en Firewalls. Dat is de reden dat we je vragen een mailtje te sturen met al deze gegevens erin. Wij hebben jullie in oktober een printer geleverd met een directe kabel naar je iPad, en dat werkt meteen prima. We laten je natuurlijk nooit met iets zitten waarme je niets kunt 😀 Je mag de printer altijd terugsturen of ruilen voor een bekalde variant. Dat is geen probleem bij Euro-Label BV 📈

• Hoe beoordeel je Euro-Label BV?

• Martijn Bos
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Top, snel bezorgd en zeer tevreden!

• Melanie de Gier
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Snelle levering, kundig, meedenkend en vriendelijk personeel.

• Faton
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Zeer goed geholpen, ik bestel vanaf nu mijn labels hier.

• Noddevelt BV
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goed geadviseerd tijdens aankoop en perfecte after-sales service

• DG
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Snel geleverd! (zoals altijd!)

• Theo
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goed geholpen en snel geleverd

• Sven Rommens
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goed advies en hulp op de juiste plaats!

• Gerrit Jan
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Fijn contact, goede service. Gewoon zoals als je het graag wilt hebben.

• CL

Toppers

• Tommy Vanoutryve
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Snelle levering, duidelijke uitleg en eigenlijk vrij eenvoudig in te stellen!
    Een intussen zeer tevreden gebruiker hier. Hadden we eigenlijk al lang geleden moeten aanschaffen.

• Jessy Dieudonné
    Review voor Euro-Label BV

Jullie hebben ons uitstekend verder geholpen en zijn super tevreden! Hartelijk dank hiervoor!

• Fladimir Berghammer

Alles in orde!

• D.
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

In overleg met de klantenservice tot het juiste product gekomen. Vriendelijk geholpen

• Anneke Verbrugge
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Had foutieve printer besteld, vlotte hulp voor retour en omwisseling. Top qua service.

• Klaas Ras
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goed matriaal voor een goede prijs

• Jeroen de Vries
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Snelle levering! Goed advies! Alles naar wens!

• Arin Sayadi

Alles prima