Eurodolls
Anoniem
Een perfecte service.
Herman Z.
Snelle levering, product is overeenkomstig de beschrijving. Kleine gebrekje wordt hopelijk opgelost.
Hoe beoordeel je Eurodolls?
john
Van alle aankopen die ik ooit heb gedaan op het internet , heeft deze winkel de allerbeste service geleverd, ik bestelde een product smorgens en voormiddag kreeg ik al telefoon van een heel vriendelijke medewerker , en namiddag had ik het al in huis , heb nog een leuk gesprek gehad met de man , ik ben gewoon super content van deze mensen , top ! Groeten j
Antwoord van EurodollsDankjewel John voor de lovende woorden !
Wat een knallende review is dit voor ons bedrijf. Ik vond het contact ook heel aangenaam en inderdaad een zeer fijn gesprek gehad bij de aflevering.
Wellicht tot een volgende keer
Groetjes van ons hele Team 😊 -
Antoine De Bock
Topservice
Antwoord van EurodollsZeer gewaardeerd Antoine,
Bedankt voor het invullen van de review en tot snel misschien 😊
Saskia -
Addy Harks
Nee s
Antwoord van EurodollsBeste Addy, Hartelijk bedankt voor Uw hoge beoordeling en uw reactie per e-mail op onze service en voor Uw eerlijke antwoord.
Frank DC
Interessante prijzen, en prima kwaliteit (zoals beloofd)
Ook een deskundig antwoord op enkele praktische vragenAntwoord van EurodollsDankjewel Frank voor de lovende woorden , welke we altijd waarderen en ons nog meer plezier geeft in de Service alsook de Producten die we mogen bieden aan alle klanten .
Heel veel plezier met Uw prachtige Doll -
Jeroen Timmermans
Erg fijne service, snel antwoord op vragen en zeer begripvol en discreet.
Antwoord van EurodollsHeel graag gedaan Jeroen,
Mocht je in de toekomst met vragen zitten , zien we je graag op de Live Chat .,,
Ook kun je Eurodolls altijd mailen of indien gewenst telefonisch bereiken.
Veel Fun gewenst met de nieuwe aanwinst 🍀 -
N Hoevers
Snelle levering.
Antwoord van EurodollsDank U
Voor het invullen van deze hoge review !
Eric
Zeer tevreden met de service. Ze hebben mij gecontacteerd omdat het model iets anders was (wat voor mij geen probleem was) en hebben ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling snel kon krijgen wanneer ik thuis was.
Antwoord van EurodollsDankjewel Eric voor Uw review,
Wij zagen Uw bestelling destijds en helaas was de uitvoering van de Doll waar U voor koos uitverkocht.
Eurodolls meld altijd indien we een bepaalde uitvoering niet meer voorradig hebben en overleggen zoals ook met U ( de klant ) of een andere optie aanvaardbaar is .
Gelukkig konden we U snel en vakkundig informeren.
Veel plezier en wellicht tot ziens ..
A.H. de Wit
Snelle levering!
Antwoord van EurodollsWij willen allereerst U bedankt voor de hoge beoordeling .
Wat een verzending betreft zijn wij altijd afhankelijk van UPS , waarmee wij onze producten extern versturen naar onze klanten.
Goed verpakt in een stevige kartonnen doos, worden deze indien voor 12 uur ‘ s middags besteld de volgende werkdag geleverd.
Wij willen bij deze ook onze dank uitspreken aan UPS .
U wensen wij veel plezier met de aankoop
Carl
Als je net als mij lang getwijfeld hebt om een full siliconenen doll te kopen, dan zou ik zeggen: toch doen! Het product is verbluffend realistisch.
Gekozen voor een zwangere uitvoering, zeer romantisch in deze koude Kerstdagen. Top service via chat en mail. Supersnelle levering.Antwoord van EurodollsBeste Carl ,
Wij willen dan toch even het volgende uitspreken ;
Door klanten zoals U , welke onze producten met zoveel liefde en passie behandelen , verzorgen en vooral liefhebben laat U onze Firma Eurodolls stralen en geeft U ons een enorme positieve energie.
Dank U voor het keer op keer vertrouwen in ons en onze producten , dit word zeer gewaardeerd.
Team Eurodolls 🙏🏻
Kevin
Topservice en zeer vriendelijke ontvangst. Product is super kwaliteit. Ik ben tevreden met Michelle en wie weet krijgt er binnenkort een vriendinnetje bij.
Antwoord van EurodollsHartelijk bedankt Kevin
Voor Uw lovende woorden. U bent altijd van harte welkom op onze zaak.
We werken zoals U wellicht weet op afspraak.
Alvast veel genot van Michelle , een wonderschone Doll -
Lesley
Het idee van een love doll speelde al enkele jaren door mijn hoofd. Eerst waren er alleen de bekende realdolls uit Amerika. Deze lagen qua prijs echter buiten mijn bereik. Ook vind ik deze dolls er te mannelijk uitzien.
Langzaamaan werd het aanbod vanuit de Chinese fabrikanten groter en steeds beter. Toen ik na enig zoeken op de site van Eurodolls uitkwam hoefde ik niet lang na te denken en viel mijn oog direct op de Irontech Celine natural 160cm doll. Ik heb vrij vlot besteld. (Pre order)
Ik werd direct vanaf het begin goed geholpen. Mijn vragen werden vlug en netjes beantwoord. De verzending liep een paar weken vertraging op doordat het containerschip vanuit China een ongeluk had. Desondanks geef ik voor de verzendtijd 5 sterren aangezien dit overmacht was. Gelukkig is mijn doll goed aangekomen en kreeg ik zelfs extra's aangeboden vanuit Eurodolls voor het lange wachten.
De kwaliteit van de doll is echt super en het uiterlijk is zeer realistisch. De eerste 2 dagen na ontvangst had ik zelfs enkele schrikmomenten omdat ik nog niet gewend was aan het idee van een doll in huis en dacht dat er een vrouw op mijn bed zat.
Voor iedereen die nog op zoek is naar een doll kan ik Eurodolls van harte aanbevelen. Je krijgt ook echt de doll zoals afgebeeld op de productpagina. Ik vind het ook een pluspunt dat opties zoals shrugging shoulders en standing feet gewoon standaard zijn.Antwoord van EurodollsLesley ,
Wat een uitgebreide en vooral informatieve review waarin U een eerlijk en duidelijk verloop van Uw pre order verteld.
Pre orders zijn meestal spannend omdat de ‘ voorpret ‘ het wachten tot de Doll er uiteindelijk is langer duurt dan een Doll die direct leverbaar is.
Voordeel hiervan is de prijs die aantrekkelijker is dan een Direct Leverbaar product.
Soms zijn er factoren van overmacht zoals U noemt , waarin de geplande datum een week of twee kan uitlopen.
Met een Doll als Celine van Irontech zal dit wachten snel vergeten zijn 😊
Veel genot van deze prachtige aanwinst ! -
Kirk
Service is top, is zeer betrouwbaar, zeer goede communicatie en de dames zijn identiek aan wat er getoond wordt op de website. In het echt nog indrukwekkender. De ervaring is top. Niet twijfelen, gewoon doen. Je zal je het zeker niet beklagen 😉
Antwoord van EurodollsBedankt voor Uw hoge waardering, namens ons gehele Team wensen wij U veel genot en plezier met Uw aankoop bij Eurodolls.eu
Mocht U vragen hebben zijn wij altijd snel bereikbaar via de live chat of per e-mail 😊
Hans Boots
Geweldige kwaliteit en zeer vakkundige klantenservice
Antwoord van EurodollsZeer gewaardeerd de moeite die U neemt om ons zo hoog te beoordelen. Wij blijven ons inspannen om de hoogste Service & Betrouwbaarheid te leveren zoals U van Eurodolls mag verwachten.
Veel Genot toegewenst
Robert
Al jaren geleden zag ik deze dolls op tv in de USA, maar toen waren ze onbetaalbaar. Dankzij Eorodolls zijn ze nu bereikbaar voor een betaalbare prijs. Inmiddels 2 dolls en de 3e, van Irontech is onderweg. Eurodolls is gewoon de beste vooral dankzij de live chat. Hier kan je terecht voor vragen en advies. Dus als je nog twijfelt over de aanschaf van een doll, bij Eurodoll moet je wezen.
Antwoord van EurodollsBeste Robert ,
Hartelijk bedankt voor Uw lovende woorden en wederom maximale beoordeling.
Wij hopen dat onze Dolls iedere dag een aanvulling mogen zijn en U een toegevoegde waarde mogen brengen 🍀
Carl_BE
Inmiddels al 3 dolls in huis van deze firma, de prachtige dolls zijn zo echt als je ze aankleed en mooi maakt dat ze je leven gaan beheersen, Eurodolls een topfirma en topservice alweer bij de laatste aankoop. Met plezier ga ik shoppen voor men ‘dames’ en de beloning is hemels! Sex met deze love dolls is van andere planeet, top kwaliteit. Met wat muziek erbij is het helemaal af om langer te genieten. En meer dolls, de ene geniet van haar mode-outfit terwijl de andere je in de 7e hemel brengt. Sexy lingerie van topkwaliteit maakt ze echt tot Love Queens, waarbij de sky the limit is.
Antwoord van EurodollsThanks Carl !
Zoveel Lovende woorden .... Dit geeft ons kracht om nog meer Klanten kennis te laten maken met het Doll Fenomeen ... Heerlijk genieten !!
Tot snel :)
Groetjes van ons Team .... -
stievie herrentals
uitstekende levering van de doll, super vriendelijke leveranciers
Antwoord van EurodollsBedankt voor het invullen van deze Review, ons team wenst U veel plezier aan Uw Siliconen Dolls .. Dank U voor de lovende woorden, welke wij altijd zeer waarderen.
Team Eurodolls Europe 😊 -
Mario Henning
Schneller Versand…netterzuvorkommender Kontakt…tolle Beratung
Antwoord van EurodollsVielen Dank für Ihre Bewertung, wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrem Einkauf und stehen für Fragen jederzeit zur Verfügung.
S
Fantastische service en een heel goed product. Echte topklasse!
Antwoord van EurodollsWow , wat een lovende woorden ... Ik wil U namens ons hele team bedanken hiervoor.
Wij wensen U veel genot en plezier met Uw nieuwe aanwinst.
Mocht U vragen hebben kunt U altijd onze Live-Chat contacteren waar altijd meerdere medewerkers actief zijn om U van professioneel advies te voorzien .
Hartelijk bedankt,
Team Eurodolls