Eve's Gifts
CADEAUS WAAR JE BLIJ VAN WORDT!

Eve's Gifts maakt jou graag blij met zorgvuldig geselecteerde cadeaus om jezelf en anderen te verwennen. Duurzame cadeaus, veelal lokaal geproduceerd of handgemaakt. Veel "Dutch Design" merken, maar ook andere Europese merken uit o.a. Frankrijk, Duitsland en België. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig en er is veel tijd in het ontwerp gestoken. De producten zijn echt met liefde gemaakt! Cadeaus voor haar, cadeaus voor hem, maar ook geboortecadeaus, verjaardagscadeaus of een cadeau voor uw hond. Veel producten zijn van echt leer of andere natuurlijke materialen gemaakt.
De zekerheden van https://www.evesgifts.com/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

VISIE

Van cadeaus geven word je blij! Zie onze blog.

MISSIE

Zoveel mogelijk mensen gelukkig maken door het geven en ontvangen van duurzame, met liefde gemaakte, unieke cadeaus.

WAARDEN

Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten te selecteren die voldoen aan de volgende waarden: Ethisch verantwoord, Duurzaam, Handgemaakt, Natuurlijk, Liefde voor lokaal.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.