ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Extra Warmte is de online specialist in infraroodpanelen. Wij leveren producten van het merk Ecosun en Byecold. Onze website bevat veel informatie zodat klanten de panelen zelf kan installeren. Daarnaast geven we online en telefonisch advies aan onze klanten.
9,6

• Nicole Smeets
    Review voor ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Echt supergoed geholpen! Na 3 jaar een probleem en alsnog top service. Vriendelijk en duidelijk, ik zou hier zo weer bestellen.

• P Jongerling
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Netjes binnen twee dagen in huis

• Hoe beoordeel je ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen?

• C.D. De Boer
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Duurde 3 dagen voor bezorging. Maar was het wachten waard.

• Jan Rietveld
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Mooi infraroodpaneel werkt goed snelle levering.

• AMS
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Ander product gekregen dan afgebeeld/omschreven. Dit is netjes opgelost door het Team van ExtraWarmte.nl. Bedankt voor de service!

• Jaennette
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Snelle levering en de badkamer is nu warm door mooie infrarood spiegel.

• Evert
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Het infraroodpaneel kwam op tijd aan. Montage en installatie was erg eenvoudig. Inmiddels heb ik er nu 3 geplaatst elke van een andere leverancier, deze was het eenvoudigste te plaatsen.Enige opmerking is dat de bijgeleverde stalen pluggen van matige kwaliteit zijn. Bij het plaatsen van de pluggen vervormen ze te makkelijk. Bij is dikkere stalen pluggen die ik normaal gebruik is dat niet het geval. Binnenkort een 2e voor de andere slaapkamer bestellen.

Antwoord van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Dag Evert, dank voor uw mooie woorden.
    Ik herken u mening over de stalen pluggen. Deze zijn ook niet nodig in Nederland en Belgie: nylon pluggen zijn voldoende (voor gips plafond vlinder pluggen) omdat de panelen helemaal niet zwaar zijn. Wij gaan uw terechte opmerkingen verwerken in onze bevestigingsmail. Daarnaast zullen we Byecold vragen de pluggen te vervangen.

• Annette mengde
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Ondanks dat mijn bestelde product niet op voorraad was toch snel geholpen met een alternatief.

• Ruud Harmsen
    Review voor ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Ik heb bij Extrawarmte een infraroodpaneel besteld en dat werd de volgende dag al bezorgd. Na 2 weken testen bleek het niet aan mijn wensen te voldoen en kon ik het gewoon retourneren en kreeg ik snel mijn geld terug. Contact via mail was zeer prettig een topbedrijf!

• Thebestt

Correct levering

• Chigharoe
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Het product is alweer kapot na niet eens 2 weken. Het verwarmt niet meer.

Toevoeging: ik ben gebeld door de verkoper en ontvang binnenkort een nieuwe. Dit geeft aan dat zij geloven in hun product en de mening van hun klanten zeer serieus nemen. Hiervoor mijn waardering en complimenten!

Hierdoor de heb ik de review aangepast van 1 ster naar 5 sterren!

• Jan van Soelen
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Super snelle levering product doet wat het belooft keurig netjes verpakt en verzonden

• M.
    Review voor ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Ze zijn al twee dagen niet bereikbaar telefonisch. Krijgt hiervan een slechte indruk. Dat vindt ik jammer met zoveel positieve reviews. Voicemail ingesproken helaas heden niet teruggebeld. Ik hoop dat ze vandaag terug bellen. Anders moet toch opzoek naar een ander webwinkel.
    Ze hebben vandaag teruggebeld en fijn gesprek gehad. Dat maakt deze rewiev vier sterren.

• carlo rutten

• John
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Snelle levering, keurig verpakt. Alleen kon de 600 Watt onze badkamer niet voldoende warm krijgen. Retour sturen was geen enkel probleem. Zeer correcte afhandeling. Geld binnen 2 dagen terug. Top van ExtraWarmte.

• Hans Melissant

Heel prettig geholpen.
    Duidelijke uitleg om samen een goede keuze te maken

• Joost Los
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Snelle levering, eenvoudig te installeren. Koppelen van afstand bediening lastig.

• jwf Tegelaar

alles oke

• -
    Geverifieerde klant van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen

Snelle levering, goed contact, alles zeer netjes afgehandeld

• rene

Snel geleverd