FURNIDIRECT.NL

FURNIDIRECT.NL

Furnidirect.nl is een webwinkel in grote en kleine meubelen, woonprogramma's en woonaccessoires. Wij bieden unieke merken aan van goede kwaliteit in een zeer betaalbare collectie.
9,1
Filter 477 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 272 met beschrijving

• YT Lo

Zeer snelle levering!! Top…product

• D. van den Heuvel
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Vrijdag bestelt, zaterdag in huis!!

• Hoe beoordeel je FURNIDIRECT.NL?

• H.W.
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Duidelijke en correcte omschrijving van het product (in ons geval een kast), duidelijke foto erbij en een tekening met correcte maten. Dat is handig bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering. Uitstekende en vriendelijke correspondentie en service toen bleek dat de kast schade had opgelopen tijdens het transport. Alles werd in korte tijd in orde gebracht voor ons.

• R. Sep
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

De levertijd was langer dan verwacht, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd (via mail) met de vraag of ik bereid was hierop te wachten.

• Lydia
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Prachtige producten en ontzettend goede klantenservice. Eén van met bestelde producten was niet in orde. Ik had binnen 20 minuten een antwoord én oplossing. De volgende dag was het vervangende product al in huis. Top service!

• Nienke
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Snelle levering en prima service.

• Cornel
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

De sidetable werd ontzettend snel bezorgd.
    Alle onderdelen keurig ingepakt en handleiding erbij. Nog niet in elkaar gezet, eerst verhuizen !

• Pieter Spruit
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Mooie prijs, perfect verpakt, snel geleverd, helemaal goed.

• Veerle

Zo snel en correct!

• M Janssen
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Snel geleverde kast voor een scherpe prijs.

• Eilke Dunsbergen
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Heel fijn dat zij meubels snel kunnen leveren die anders 8 weken op zich laten wachten!

• Pieter Van ‘t Veer

Alles klopt

• Emmie
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Twee mooie kasten besteld, ze waren op voorraad dus ik werd dezelfde dag nog gebeld wanneer ik de bestelling wilde ontvangen. Vervolgens al heel snel geleverd conform afspraak. Helaas miste er een paar onderdelen bij het in elkaar zetten. Dit was overigens niet de schuld van Furnidirect. Na mijn mail hebben ze meteen contact opgenomen met de fabrikant en zij sturen de onderdelen na. Ondanks dat we daar nog even op moeten wachten wel heel tevreden over de kwaliteit van de kasten en de service van Furnidirect. Ik zou hier zeker weer bestellen.

• Jeannette
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Telefonisch benaderd voor leverdatum en tijd, super geregeld!

• Jenneke Buiter
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Hele snelle levering en service was goed. Aandacht en informatie over de verzending. en zelfs voorkeursdag werd rekening meegehouden.

• K Kools

• Kris Tebin
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis. Zeer goed contact en zeer behulpzaam.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Snelle levering, mijn bestelling was de volgende werkdag thuis!

• Ilona Geene
    Geverifieerde klant van FURNIDIRECT.NL

Snel geleverd, mooie kapstok. Precies wat ik had verwacht.

• Hans Heurneman

👍👍👍👍👍