Fabrikten
De duurzaam in Nederland geproduceerde producten van Fabrikten zijn origineel en een verrijking voor je interieur. Bovendien met liefde geleverd.
Je vindt bij ons mooie posters, kaarten, planners, kalenders en interieur accessoires als cadeau voor jezelf of iemand anders.
Mai
Hele mooie verjaardagskalender besteld. Goede, dikke kwaliteit papier en mooi design. Ook nog leuk ingepakt. Klantenservice is ook top! Reageren snel en losten mijn probleem met de bestelling (wat nota bene mijn eigen fout was) heel netjes op.
Antwoord van FabriktenHallo Mai,
Bedankt voor je complimenten.
We doen ons best en blijven dat doen! -
José De Moed
Miste nog 1 kaart voor een fotolijstcollectie, mevrouw belde direct op en na 3 dagen al de kaart toegestuurd gekregen, wat een topservice en mooie kwaliteit kaarten.
Hoe beoordeel je Fabrikten?
Bert van de Laar
Nog steeds niet ontvangen
Antwoord van FabriktenHallo Bert,
Het klopt het pakket bleek niet te zijn geleverd volgens de normen van ons en van de vervoerder. Bij de vervoerder bleek, naar aanleiding van de kerstdagen, een behoorlijke achterstand te zijn ontstaan, terwijl aan onze kant het pakketje op tijd verzonden was.
Tijdens ons telefonisch contact had ik meerder mogelijke oplossingen aangeboden. Maar uiteindelijk bleken deze niet eens nodig te zijn. U heeft mij nog terug gebeld om te laten weten dat hij toch op tijd binnen was om het cadeautje mee te nemen. Ik hoop dat uw schoonzus er erg blij mee was en dat jullie een hele mooie dag hebben gehad.
Met hele vriendelijke groet,
Muriël -
Elin van den Berg
Mooie spullen, snel verzonden.
Antwoord van FabriktenElin, heel erg bedankt voor je review!
Ronald van Twist
Geweldige service , mooi ingepakt.
Antwoord van FabriktenDankjewel Ronald, alles voor een glimlach! ;-)
Anna
Website is uitnodigend om doorheen te scrollen en dan kom je leuke dingen tegen. Zoals de kerst-en verjaardagskaarten die ik heb besteld.
Antwoord van FabriktenFijn om te horen Anna, dankjewel!
Marijke Boonen
Snel, leuk, mooie spullen. Het enthousiasme spat er vanaf. Ik ben fan!!
Antwoord van FabriktenHoi Marijke, bedankt voor de mooie review!
Arjan Schleeper
Snelle levering, mooi en goed verpakt, goede kwaliteit, prima prijs en hele fijne communicatie.
Antwoord van FabriktenHeel graag gedaan Arjan! Bedankt voor de review!
Zeffie
Zeer snelle levering, goed verpakt en een mooie kwaliteit posters.
Antwoord van FabriktenDankjewel voor de mooie review!
Ivonne Tusveld
Wat een mooie waxinelichthouders. De bestelling was mooi ingepakt en snel geleverd. Super! Ik bestel hier zeker weer.
Antwoord van FabriktenDankjewel voor het compliment en de mooie review!
Bouwina
Kalender besteld, super snel bezorgd en erg leuk ingepakt !
Antwoord van FabriktenHeel erg bedankt voor deze mooie review. We zien je graag terug in onze webshop!
Maxim Geerlings
Goed geïllustreerd verjaardagskalender en weekplanner. Erg mooi en overzichtelijk
Antwoord van FabriktenDankjewel voor de review Maxim!
Gelukkig persoon
Prachtige Delfts Gouden kalenders ontvangen! Mooi ingepakt met een kaartje erbij.
Ik heb een verjaarjaardagskalender op het toilet en een jaarkalender in de keuken. Snel geleverd met een leuk cadeautje erbij.Antwoord van FabriktenBedankt voor de mooi review! We verheugen ons op uw volgende bezoek!
Leny Geurts
Prima levertijd, heel goed verpakt en heel leuk, een gepersonaliseerd, handgeschreven berichtje bij de bestelling. Bestelling voldoet meer dan voldoende aan de verwachtingen 👍
Antwoord van FabriktenHallo Leny,
Heel erg bedankt voor je lieve review!
We zijn erg blij dat je gevonden hebt wat je zocht en dat je er helemaal gelukkig mee bent. Daar doen we het voor, mensen blij maken! -
Edwin
Hele leuke producten en zo lief verpakt. Echt iets speciaals. Heb het eerst gekocht als cadeau voor een ander en toen snel voor mijzelf.
Antwoord van FabriktenDankjewel voor het compliment!
M
Mooie planner van goede kwaliteit ontvangen. Hij kwam mooi verpakt en snel binnen met zelfs een klein extraatje en een bedank kaartje. Top service.
Antwoord van FabriktenDankjewel voor het compliment! Alles voor een glimlach! ;-)
Lotte
Hele leuke verjaardagskalender ontvangen, super blij mee!
Antwoord van FabriktenWat fijn om te horen Lotte! Tnx!
Gea
Snelle service, leuk ingepakt.
En heel fijn een weekplanner waar ik wèl alle kinderen + 1x mezelf/gezin op kwijt kan 👍 Dat vind ik echt een dik pluspunt tov anderen.Antwoord van FabriktenSuperfijn om te horen Gea, dankjewel!
Hele blije klant!
Hele mooie kalender, erg leuk verpakt en super snel in huis! Top!
Antwoord van FabriktenWat fijn om te horen! Dankjewel voor je review!
Conny
De mooie Delfs goud kalender besteld! Supersnel geleverd en met een leuke attentie erbij!
Antwoord van FabriktenFijn te horen Conny! Veel plezier er mee!