Fabryk Design

Fabryk Design

Wij maken de meest mooie, uiteenlopende masterpieces voor jouw interieur.
Fabryk Design ontwerpt en maakt woonaccessoires en meubelen. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Producten van eigen label: houten maatwerk meubelen, designlampen, geometrische vormen en dieren van hout en staal.
9,5
Filter 2140 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1229 met beschrijving

• Lilian Kraaijeveld
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

De bezorging ging de eerste keer niet goed, maar dat werd heel keurig opgelost met een nieuw product dat er meteen achteraan werd gestuurd.

• Annemarie
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Snelle levering ondanks dat de salontafel nog moesten maken.
    Jammer dat er geen showroom aanwezig is.

• Hoe beoordeel je Fabryk Design?

• Loubna Cha
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Ze beweren producten op maat te maken, maar leveren uiteindelijk een standaard product af. Ik bestelde een tafel met specifieke afmetingen, maar kreeg een tafel die daar niet aan voldeed. Zowel de afmeting als de afwerking laten te wensen over. Wanneer je hen na de verkoop contacteert ivm hun fout en een tegemoetkoming vraagt (nieuwe tafel met juiste afmetingen) laten ze niks meer van zich horen. Mails worden niet beantwoord en ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Heel erg jammer, want je betaalt tenslotte voor een bepaald product. Wat een teleurstelling.

• Joan Tromp
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Prachtige tafel ontvangen echter was het blad beschadigd. Na contact te hebben gehad met Tim hebben wij vandaag een andere tafel gekregen. Wij zijn helemaal blij, bedankt!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Tafelblad beschadigd gekregen. De afwerking van de tafel was ik ook niet tevreden over. Best slordig. Contact opgenomen met fabryk design. Ik ben niet terug gebeld en er wordt pas na een week gereageerd op mijn e-mail. Zeer teleurgesteld!

• Janneke De boer
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

De punt van het product stak uit de doos. Beschadiging was minimaal gelukkig.

• Renate d
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Mooie stoere houten bloem ontvangen. Staat prachtig. Kom zeker nog een keer terug. Want er zijn nog meer mooie bloemen.

• Barbara Veeneman
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

geweldig en prachtige tafels, helemaal blij!

• Dennis van der Veer

in 1 woord geweldig!

• Bianca Pieltjes-Smeding
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Super leuke webshop, vriendelijke mensen.

• Marianne Bosma
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Fijne service en fantastische tafel! Snelle levering en het contact liep goed! Probleem met de tafel werd ook netjes opgelost! Heel tevreden!

• Manon
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Helaas was de houten bull beschadigd, waarschijnlijk door de verzending. Via de app contact gezocht met Fabryk Design. Zeer snel geholpen. Netjes afgehandeld, zodat ik alsnog op tijd het verjaardagscadeau voor mijn vriend had. Ik raad deze site zeker aan!

• Harry Willemse
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

prima service ,de bestelling was niet leverbaar,het alternatief was goedkoper en de terug storting was prima voor elkaar.

• Anneke van de Pas
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Snellere levering als beloofd was. Heel tevreden!

• Leonie Kempkens
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Snelle levering, heel mooi product.

• Carla Voogt
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Komt overeen met afbeelding. Is goed verpakt en mooi afgewerkt.

• Ina
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Product als omschreven en snelle levering.

• Joke Bleeker
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Goeie service, vriendelijke mensen.
    Maken daar prachtige dingen!

• S Pisters
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Ten eerste werd het ophangsysteem er niet bij geleverd. Het werd wel na een mailwisseling nagestuurd.
    Bevestigd zoals beschreven. Na 1 uur een klap, cirkel was gevallen, sticker had losgelaten. Nu een flinke deuk onderaan de cirkel.
    Zonde van het geld.

• Anneke de Jong
    Geverifieerde klant van Fabryk Design

Heel mooi product, supersnelle levering en ik heb een kleindochter heel erg blij kunnen maken