Fana Bags
Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een uitgebreide selectie van diverse producten die aan verschillende behoeften en stijlen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een trendy tas, een duurzame riem, een stijlvolle portemonnee, praktische reisaccessoires of een betrouwbare koffer, bij Fana Bags ben je aan het juiste adres.
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en daarom leveren wij al onze producten rechtstreeks uit eigen voorraad. Dit betekent dat je bestelling snel wordt verwerkt en verzonden. Bij ons hoef je niet lang te wachten, want wij streven ernaar om je bestelling de volgende werkdag al te leveren.
Bij Fana Bags geloven we in de combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product dat aan al je verwachtingen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een mode-accessoire of een praktisch item, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.
Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment op onze gebruiksvriendelijke website en geniet van het gemak van winkelen bij Fana Bags. We kijken ernaar uit om je de beste producten en service te bieden!
Hans van der Zeeuw
snelle levering, prima portemonnee, leuke prijs
tom de rycke
Alles naar wens,
dag nadien al geleverd.
Hoe beoordeel je Fana Bags?
Heidi van den Hoogenband
Snelle service en beantwoorden van vragen. Precies de juiste maten van tas die ik zocht. En een hele mooi tas.
Ronny
Leuke tas besteld op de gok dat het iets zou zijn.
Snel verzonden en de tas is helemaal 100% naar het zin, heel blij mee. -
R.V. Palli
Riemen besteld, met aangeven van taillemaat passen ze perfect, zo hoort het :)
Stefan Van Burik
Snelle levering, mooi product en als kers op de taart zat er nog een leuk kado bij de verzending, een mooie toilettas :)
JB
Goed product precies volgens de beschrijving, stevig buffelleer met goede sluiting, goede riem.
Evy
Snelle levering, goede kwaliteit
Jacqueline
Prachtige kwaliteit leren rugtas ontvangen en super handige grote rugtas .
Zeer snelle service , goede kwaliteit .
Omschrijving op de website correct .
En hartelijk dank wij kregen er nog een kadootje bij .
Eigenlijk 6 ⭐️verdiend -
Frank
Deze tas is van een zeer goede kwaliteit, mooi en proffesioneel gemaakt. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt wat je ziet op de foto.Snelle service, ruime keuze. Zeer tevreden!
Nandy Kraan
Goed contact met de dame en goed en snelle afhandeling van zaken
Harold Grooters
Perfecte service, heel vriendelijk en behulpzaam, nemen echt de tjjd voor je. Opsturen en levering zeer snel. Polstas gekocht en daarna een portemonnee, riem en aktetas allemaal leer. Informatie over product helemaal juist. Fana Bags is gewoon geweldig.
ptje1711
Mooie tas, goede prijs, leuke toiletzak als kadootje
gmw marks
Mooie prijzen prima tas en snel gelverd top!
Avb
Je krijgt waar voor je geld. Mooi product zoals ik gehoopt had
Alouette van Rijn
Mooi tas voor een mooie prijs! Prima klantenservice!
Sandra
Prachtige leren tas met een leuk cadeautje erbij, blij mee! Ik moest er wel lang op wachten maar dat kwam door PostNL die het pakket bijna een week in bezit had.
Gert De Weerd
Snelle duidelijke behandeling en bezorging
Henk Pongers
Snel en degelijk riem en niet duur kwaliteit
M B
Goede klantenservice!