Fancy Sew
Nellie Slooter
Hoe blij kan je met maandverband zijn?
Mireille
Snel geleverd en fijn product, had ik eerder moeten doen!
Hoe beoordeel je Fancy Sew?
Kim
Goede kwaliteit en snelle verzending! Al jaren fan!
Monique Roelands de Hoon
Snelle levering.Fijn product
Aaltje
Goede kwaliteit en vlotte levering.
Hilde De Maeyer
super service , en zeer tevreden over de producten
Elize Helmer
Maandverband van Fancysew besteld. Ziet er prima uit - ben al zeer tevreden over de inlegkruisjes - gaat met het maandverband ook goedkomen
Annet
Prima product. Snel geleverd. Blijft heel goed zitten. Ik had ook heel snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag over de afmetingen van de inlegkruisjes.
Top service, top kwaliteit
Al meerdere keren inlegkruisjes besteld. Blijven mooi in model na het wassen. Zelfs speciale verzoeken kunnen worden gemaakt. Ik wil namelijk graag een extra absorberend laagje erin. Dan kunnen ze goed gebruikt worden bij licht urineverlies, lichte dagen van de menstruatie.
Teddy Slootman
Super goede kwaliteit! Ik gebruik de inlegkruisjes elke dag en nog altijd zijn ze in perfecte staat. Ik wil nooit meer anders!
Marije
Geweldig product, snelle levering en leuke en nuttige filmpjes op fb
Aaltje
Mooie kwaliteit
Eva Molenaar
Top product!
Natascha Van der Spoel-Wouters
was zo geleverd.
Helma
Hele fijne producten, netjes gemaakt en verzonden. Ik wil nooit anders meer ;-).
Annet Verhoef
Wil alleen maar deze....echt een aanrader.niet heet of broeierig...makkelijk te verschonen...heb al hele stapel ondertussen
Tamara
Wat een geweldige ontdekking, al enige tijd geleden trouwens. Ben er heel erg blij mee en had dit jaren eerder willen hebben 🙏🏻 dank
Henny Weggeman
Het kleinschalige spreekt me erg aan.
Thea
De volgende dag al geleverd. Zien er goed uit en bevallen ook goed.
Elise Roest
Snelle levering!! Ben er echt heel erg tevreden over!