Faradbox.nl
Alexander Broos
Degelijke kwaliteit, handig in gebruik
Roeland
Goed advies en snel geholpen
Hoe beoordeel je Faradbox.nl?
Jacques Geere
Goed product
Geert
Gewoon goed geleverd, prima product
Rikki
De bestelling werd snel geleverd en past op de auto. Alle benodigde materialen om te monteren zaten in de verpakking.
Jan Strijb
Levering was mooi op tijd ziet er goed uit maar in de beschrijving is er een mal met centimeters er op wel handig maar dan moet ie er wel bij zitten verder is ie prima
Antwoord van Faradbox.nlBeste Jan, Bij de aluminium dragers zitten bij de liggers inderdaad rubberen mallen voor het afmeten. U had de stalen dragers besteld en daar zit een meetlint bij om de maat op te meten tussen de klemmen. Zo te lezen is het u wel gelukt en dat is goed te horen.
Wij sturen altijd een kaartje mee met instructies voor de montage en met onze contactgegevens waarmee contact gezocht kan worden met ons zodat wij de klant kunnen voorzien van tips en advies. -
Eric
De Marlin
Ingrid
Goede service met monteren.
Steven Gras
Goede service, aflevering volgens afspraak
Patrick Takkenberg
Super goede service! Snelle antwoorden en eerlijk hulp. Niet een duur iets willen verkopen maar alleen echt wat nodig is.
mel
Top item en fijne service!
Wesley G
Op het laatste moment had ik nieuwe dakdragers nodig voor een leenauto voor onze vakantie. Na contact heb ik ze direct besteld en meteen kunnen ophalen. Goede kwaliteit! Top!
Mark
Overzichtelijke website, snelle reactie bij vragen en snelle levering!
Stanley Stella
Goed product, snelle levering, uitstekende verkopers engagement en costumer service
Lieven Van Belle
Heel snel geleverd en zo te zien zonder schade aan de onderdelen. De dakdrager past redelijk goed - het was wel een klus van twee uur om hem aan de wagen aan te passen. In de handleiding staat dat de snelheid voor een grote box beperkt is tot 80 km/u. Was wel leuk geweest dat op voorhand te weten.
Antwoord van Faradbox.nlBeste Lieven, Wat jammer te vernemen dat je druk bent geweest met de montage. De aluminium dragers is met de meetrubbers juist goed te doen als de handleiding stap voor stap goed wordt gevolgd.
Het klopt dat je max 80km/h mag rijden maar dat is enkel het geval als het erg hard waait (met dakkoffer vang je bij storm meer wind) of als je met een groot iets zoals een matras of grote plank rijdt.
Elke dakkoffer is geschikt en getest voor rijden toto 130km/h bij normale omstandigheden, je kunt dus gerust en veilig 130km/h rijden met deze dakdragers en een gemonteerde dakkoffer. -
Maarten
Na wat on
Chris
Vooraf meerdere keren prettig, uitgebreid mailcontact gehad. Bezorging ook prima en de dakrails passen perfect en zijn precies zoals verwacht. Dikke pluim!
K. Jansen
Goed geïnformeerd en snel geleverd!!!
FJ
Klantenservice is snel. Ontevredenheid heeft niks met de service te maken. Handleiding van de Farad dakdragers voor een Ioniq 6 deugd voor geen meter. Uren bezig geweest voor enigszins acceptabele afstelling. Wil je een Ioniq met dakdragers, koop dan een Ioniq 5. Ben van mening dat de Ioniq 6 niet geschikt is voor dakdragers. Wellicht is dat de reden dat de marktleider voor dakdragers er geen produceert....
Antwoord van Faradbox.nlBeste FJ, We hebben al enig contact gehad via de mail en het is gelukkig allemaal wel gelukt met onze adviezen voor de montage.
De set die is besteld is voor de Ioniq6 maar de handleiding moet wel goed gevolgd worden.
De reden dat 'de marktleider' deze sets niet levert heeft te maken met dat er niet voldoende Ioniq6 modellen rondrijden om daar dakdragers voor te ontwikkelen. Farad ontwikkeld óók voor modellen in de niche of op ons verzoek zodat wij ons juist onderscheiden van de marktleider. -
R.C. VAN ES
Snelle levering! Goed aangeleverd en fijn dat je het leverproces kon bijhouden.
De koffer zelf is perfect, geeft weinig geluid en is makkelijk te installeren.